Dolar 32,5692
Euro 34,6876
Altın 2.508,26
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Bakanlık Afyon’da çok sayıda personel alımı yapacak

Bakanlık Afyon’da çok sayıda personel alımı yapacak
2

Bakanlık Afyon’da çok sayıda personel alımı yapacak… 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Afyon’da Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında toplam 274 kişi işe alınacak. İşe alınanlar yılın 9 ayı çalışabilecekler. Başvurular ise 20-24 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Bazı sivil toplum kuruluşları ise bu sayının yetersiz olduğunu ve daha fazla personele ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Kurumsal Web Tasarım

Afyon İş Kur ile MEB beraberliğinde okullarda temizlik görevlisi olarak çalışacak personel sayısı belirlendi ve başvuru tarihleri belli oldu. Afyon genelinde 274 kişi TYP kapsamında istihdam edilecek. Bunların 167’si şehir merkezinde 107’si ise ilçelerde görevlendirilecek. Başvurular 20 Eylül’de başlayacak, 24 Eylül’de ise sone erecek. Başvuru yapan adaylar İş Kur aracılığı ile değerlendirmeye tabii tutulacak. Sonrasında ise kişiler kuraya girecek. Kura ile seçilen kişiler 11 Ekim 2021 tarihinde iş başı yapacaklar ve 9 ay süre ile çalışacaklar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.