Dolar 32,2678
Euro 34,7361
Altın 2.400,58
BİST 10.177,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 13°C

Bakan Tekin KKTC’li mevkidaşını ağırladı

Bakan Tekin KKTC’li mevkidaşını ağırladı
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

ANKARA (İGFA) – MEB Tevfik İleri Salonu’nda gerçekleşen görüşmede Bakan Tekin, Millî Eğitim Bakanı olarak göreve geldikten sonra ilk ağırladıkları heyetin KKTC heyeti olduğunu belirterek bundan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Millî Eğitim Bakanlığı olarak KKTC ile “iki devlet tek millet” anlayışını sözde değil, özde hayata geçirmek istediklerini ve hükümetler arası ilişkilerin yanı sıra toplumlar arası ilişkilere de büyük önem verdiklerini ifade eden Bakan Tekin, “Bir millet olma vasfının devam ettirmenin önemine çok inanıyorum. Bunu yapmamız gerekiyor. Bizim görevimiz aslında bir millet vasfının devam etmesini sağlamak. Bu konuda da bizim üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız” mesajını verdi.

İki ülke arasında daha önce başlayan ve devam eden çalışmalar olduğuna işaret eden Bakan Tekin, KKTC’yle her konuda iş birliği yapmaya açık olduklarını kaydetti.

KKTC Millî Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ise yeni görevinden dolayı Bakan Tekin’e hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra iki ülke arasında yıllardır süren güzel ve verimli bir iş birliğinin devam ettiğini hatırlattı.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.