Dolar 32,3893
Euro 34,7878
Altın 2.396,31
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 15°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Bakan Dönmez Ve Varank Söğütte Şi̇falı Pi̇lav Kapak Açma Töreni̇ne Katıldı

BAKANLAR, PİLAV KAZANI KAPAĞINI AÇINCA 200’ER TL BAHŞİŞ BIRAKTI.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bilecik’in Söğüt ilçesinde Şifalı Pilav Kapak Açma Töreni’ne katıldı. Bakanlar, pilav kazanı kapağını açınca 200’er TL bahşiş bıraktı.

Kurumsal Web Tasarım

Bu yıl 741’incisi kutlanan Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri için Bilecik’e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir takım temel atma töreninin ardından Bilecik’in Söğüt ilçesine geldi. Burada Ertuğrulgazi Türbesi’ni ziyaret eden ikili burada dua etti. Ardından 741. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında ’’Geleneksel Şifalı Pilav Kapak Açma Töreni’’ dualarla yapıldı. Bakanlar şifalı pilavın kapağını açtıktan sonra aşçıya 200’er TL bahşiş bıraktı. Bakan Dönmez ve Bakan Varank ardından türbe yerleşkesi içinde Ertuğrulgazi Camii ve Ertuğrulgazi Darülkurrası gezdi. Burada vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğraf çektiren Bakan Dönmez ve Varank Söğüt Belediyesine ait Yörük çadırında çay, Zemzemiye köyü çadırında ise mercimekli mantı ve helva yediler. İki bakan ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.