Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Bahçesindeki nadir bulunan çiçeği çaldılar

KURUMADAN ÖNCEKİ ÇİÇEKLERİ

Bahçesindeki nadir bulunan çiçeği çaldılar
2

Bilecik’te evinin bahçesinde büyük bir saksının içinde nadir bulunan ve zor yetişen çiçeği göremeyen kadın şok oldu ve hemen polise başvurdu.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Stadyum Sokak üzerinde ikamet eden Özlem Deniz adlı vatandaş bahçesine çıktığında büyük bir saksı içinde büyütmeye çalıştığı ’Melekler Borusu’ çiçeği göremedi. Adeta gözü gibi baktığı çiçeğin saksısıyla birlikte yerinde olmadığı gören Özlem Deniz hemen karakola gitti. Özlem Deniz daha önce bahçesinde bu çiçekten olduğu, kuruduğu için bir arkadaşından yeniden filiz alarak büyütmeye çalıştığını anlatarak, “Gece bahçeyi sularken, saksının içinde duruyordu, sabah kalktım saktı yok. Saksıyı almış altını bırakmış birde. 3 yıldır bu evdeyim bahçemle ilgileniyorum ve daha önce böyle bir çiçek hırsızlığı yasamadım. İsteselerdi verirdim, ama çalmak nedir hiç hoş bir durum değil, kameralardan kimin çaldığını öğrenmek için karakola gittim sağ olsunlar ilgilendiler de ama uzun saatler süreceği için dilekçe vermeniz gerekir dediler. Ben de meşgul etmeyi düşünmedim. Derdim çiçekte değil aslında bu emek hırsızının ya da hırsızlarının kim olduğunu görmekti. Ama gerçekten helal etmiyorum, sizin sayenizde bilgisi olsun” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.