Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Babasını Kanserde Kaybetti̇kten Sonra Kendi̇ni̇ Alternati̇f Tıbba Adadı

BABASINI KANSERDE KAYBETTİKTEN SONRA KENDİNİ ALTERNATİF TIBBA ADAYAN SERVET ÜSTÜN, “KIRMIZI PANCAR DÜNYA’NIN EN GÜÇLÜ ANTİOKSİDANI” DEDİ.

Babasını kanserde kaybettikten sonra kendini alternatif tıbba adayan Servet Üstün, “Kırmızı Pancar Dünya’nın en güçlü antioksidanı” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir’de yaşayan Servet Üstün, 30 yıl önce kanser hastası babasına şifa ararken kırmızı pancarın gücünü keşfetmesi hakkında konuştu. Babasının hastalığına bir çözüm olması için kırmızı pancarı denediğini belirten Üstün, “O zamanlar meyve sıkacağımız bile yoktu. Bizde döve döve suyunu çıkarmıştık. Ardından babamız bunu tükettiğinde tümörü küçülmüştü, ancak ömrü yetmedi” dedi.

Babasının ölümünden sonra bütün onkologlara ve kanser kongrelerine gittiğini ifade eden Üstün, “Yıllarca kanser üzerine araştırmalar yaptım, Dünya’yı gezdim ve kırmızı pancarın birçok kanser hastalığına karşı inanılmaz etkili olduğunu fark ettim” diye aktardı.

“Kanser hücrelerini yok ediyor”

Eskişehir’deki dükkanında insanlara pancarın faydalarından bahseden Üstün, “Kırmızı pancar suyunun içerisine yeşil elma ve havuç ilave ederek aromatik bir tat sağlıyoruz ve bu sayede rahat bir içimi oluyor. Sade olarak içilmesi halinde faydası daha fazla oluyor, ama içimi de zorlaşıyor. Bunu 3 ay düzenli olarak her sabah, aç karnına tükettiğiniz takdirde vücuttaki gelişmekte olan kanser hücrelerini yok ediyor” şeklinde konuştu.

“Alternatif tıbbın önemini sürekli vurguluyoruz”

İnsanların pancar suyu için bidonlarla geldiğini söyleyen Üstün, “Bunun olması gerekeni günde 200 mililitredir. Daha fazlasının yararı olmamaktadır. Ben bu işi para için değil, gönül rızası için yapıyorum. Uzun bir süredir şifalı bitkiler üzerine araştırmalar yaptım. Biz insanlara her zaman tıp biliminin ön planda olduğunu anlatıyoruz. Fakat tabiatta bu tarz çok güçlü antioksidanlar bulunuyor ve alternatif tıbbın da önemini sürekli vurguluyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.