Dolar 32,3159
Euro 35,1191
Altın 2.296,14
BİST 9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Aynı salıncaktan düşen 1 genç öldü, 1 genç de ağır yaralandı

AKARÇAY PARKINDAKİ DÖNER SALINCAK

Aynı salıncaktan düşen 1 genç öldü, 1 genç de ağır yaralandı
2

Afyonkarahisar kent merkezi Akarçay parkında bulunan döner salıncaktan geçtiğimiz günlerde bir genç düşerek hayatını kaybetmişti. Yine bir gencin daha aynı salıncaktan düşerek yaralandığı belirtilirken, gençlerin büyük ilgi gösterdiği salıncak tehlike saçmaya devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

Geçtiğimiz hafta Akarçay’da bulunan oyun parkındaki salıncaklardan düşerek yaralanan Kaşif Duman vefat etmişti. 15 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren 17 yaşındaki Duman hayata tutunamadı. Duman’ın Akarçay’da bulunan bir salıncakta sallanırken dengesini kaybederek düştüğü öğrenildi. 15 yaşındaki gencin ardından aynı döner salıncaktan bir çocuk daha düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan gencin omzunda kırık olduğu tespit edildi.

1 ayda bir çocuğun hayatını kaybettiği bir çocuğunda ağır yaralandığı döner salıncak ile ilgili herhangi bir çalışma yapılmadı. Salıncak halen daha bulunduğu Akarçay parkında faaliyet gösteriyor. Döner salıncakta tutunacak herhangi bir aparat bulunmazken, emniyeti sağlayacak kemer yada güvenlik şeridi de yer almıyor. Büyüklerin dahi durmakta güçlük çektiği salıncağa binen gençler hayatlarını tehlikeye atarak eğleniyor. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği salıncağın daha fazla tehlike saçmadan kaldırılması yada bir önlem alınması bekleniyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.