Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 22°C

Asfaltsız köy yolu kalmadı! Alkışlar Ordu’ya

Asfaltsız köy yolu kalmadı! Alkışlar Ordu’ya
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

ORDU (İGFA) – Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 4.5 yılda yaklaşık 75 milyon liralık ulaşım yatırımı gerçekleştiği Kumru ilçesinin önemli bağlantılarından biri olan 6 km uzunluğundaki Yalnızdam, Tekke ve Güneycik mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

2 KM’SİNDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

İlçenin 3 mahallesinin yanı sıra Fatsa ilçesi Beyceli mahallesi halkı tarafından da kullanılan 6 km’lik yolun kısa süre önce başlayan çalışmalar kapsamında 2 km’lik bölümünde sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Kumru Yalnızdam Mahalle Muhtarı Ahmet Karar ve vatandaşlar böyle bir hizmeti ilçeleriyle buluşturan Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti.

Vatandaşlar açıklamalarında “Büyük bir hizmet. 5-6 tane mahalleye bağlantı sağlayan önemli bir güzergahtı. Öncesinde bu yolu kullanan araçlar perişan oluyordu. Kalite açısından da iyi bir yol hizmeti hayata geçiriliyor. Çok yeterli bir yol, yapanlardan Allah razı olsun. Böyle bir hizmeti bizlere sunduğu için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

[ad_2]