Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Asfaltlama Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Edi̇yor

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Bilecik İl Özel İdaresine bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, 2022 yılı yatırım programı ile köylerde yol ağının daha modern hale gelmesi için asfaltlama çalışmalarını tüm hızla gerçekleştiriyor.

Kurumsal Web Tasarım

İl ve ilçeler genelinde köy yollarında asfalt kaplama ve bakım-onarım çalışmalarını sürdüren Bilecik İl Özel İdaresi, Söğüt ilçesi Yakacık- Akçasu köy yolunda 2 kilometrelik asfalt çalışmasına başladı. Söz konusu yolda sıcak kaplama asfalt işini yapmaya başlayan ekipler, yoğun çalışma temposu ile kısa sürede tamamlayarak yol kalitesini yükselterek ulaşım konforunu arttırmayı hedefliyor.

Kurum olarak her yıl çok sayıda köy yolunun bakım ve onarımlarının yapıldığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, “Asfaltlama çalışmaları sonucunda yollarımızın kalitesi ve standardı arttırılıyor. Altyapı yatırımlarında ve yürütülen diğer tüm çalışmalarda kamu yararı, kaynakların etkin ve verimli kullanılması, hizmetin gereği, vatandaş odaklı hizmet anlayışı İdaremizce daima ön planda tutuluyor. İl Özel İdaresi, ilimizin sorunlarının çözülmesine yönelik önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. İnşallah 2023 asfaltlama sezonunda çalışmalar artarak devam edecektir” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.