Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Açık
Afyon
28°C
Açık
Paz 29°C
Pts 30°C
Sal 28°C
Çar 29°C

Apsis Danışmanlık Hizmetleri ile Geleceğe Yatırım Yapın

Apsis Danışmanlık Hizmetleri ile Geleceğe Yatırım Yapın
2

Apsis Danışmanlık Hizmetleri, gücünü nitelikli insan sermayesinden almaktadır. Profesyonel çalışma metodundan taviz vermeksizin, işletmelere danışmanlık hizmeti sunmaktayız. Geniş yelpazede hizmet sunarken, faaliyet konularımızda derinleşmeye ve daima güncel kalmaya önem veriyoruz.

Kurumsal Web Tasarım

Sağlık Turizmi Teşvikleri ile Güçlenin

Sağlık turizmi, Türkiye’nin en hızlı büyüyen sektörlerinden biridir. Sağlık turizmi faaliyeti yürüten şirketlerin, yasal olarak Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi alması gerekmektedir. Bu belge, sağlık turizmi hizmeti sunan firmaların, yasal kriterlere uygunluğunu kanıtlar ve sektördeki güvenilirliğini artırır. Yetki belgesi olmayan firmaların faaliyetleri Bakanlıkça durdurulabilir. Sağlık Turizmi Teşvikleri konusunda bilgi almak ve yetki belgesi alımında profesyonel destek arıyorsanız, Apsis Danışmanlık Hizmetleri olarak yanınızdayız. Alanında uzman ekibimizle, mevzuatın gerektirdiği kriterlere uygun şekilde belgenizi almanıza yardımcı oluyoruz.

İhracat Destekleri ile Global Pazarlara Açılın

İhracata yönelik devlet destekleri, mal ihracatı yapan firmaların uluslararası pazarlara açılmasını kolaylaştıran önemli teşviklerdir. Bu destekler, ihracata hazırlık, pazarlama ve markalaşma aşamalarında firmalara yardım sağlar. İhracat Destekleri firmaların global pazarlarda başarılı olabilmeleri için gerekli kaynak ve bilgiyi sunar. Apsis Danışmanlık Hizmetleri olarak, ihracat sürecinde ihtiyaç duyduğunuz her türlü desteği sağlıyoruz. Profesyonel ekibimizle birlikte, teşvik sürecinin ilk adımını atarak firmanızın global pazarlarda yer almasını sağlıyoruz. Yurtdışına açılma sürecinde, firmaların karşılaşabileceği tüm zorlukları aşmak için gerekli stratejileri birlikte belirliyoruz.

Kosgeb Teşvik ile İşinizi Büyütün

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için hayati önem taşıyan Kosgeb Teşvik programları, bilişim ve teknoloji, inşaat, imalat, ulaştırma ve depolama gibi birçok sektörde faaliyet gösteren firmalara destek sunar. Bu teşvikler, girişimcilerin işlerini büyütmelerine, yeni projeler geliştirmelerine ve piyasada rekabet edebilmelerine olanak tanır. Apsis Danışmanlık Hizmetleri olarak, Kosgeb teşviklerinden yararlanmak isteyen girişimcilere profesyonel danışmanlık hizmeti sunuyoruz.