Dolar 32,4268
Euro 34,8288
Altın 2.442,65
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C

Anne Ve Baba Adayları İçi̇n Yararlı Eği̇ti̇m

ÖZEL ÜMİT HASTANESİ TARAFINDAN ÜCRETSİZ VERİLEN GEBELİK EĞİTİMİNDE ANNE VE BABA ADAYLARI DOĞUM SÜRECİ VE SONRASINDA BEBEK BAKIMI GİBİ KONULARDA BİLGİLENDİRİLDİ.

Anne Ve Baba Adayları İçi̇n Yararlı Eği̇ti̇m
2

Özel Ümit Hastanesi tarafından ücretsiz verilen gebelik eğitiminde anne ve baba adayları doğum süreci ve sonrasında bebek bakımı gibi konularda bilgilendirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleşen eğitimde; Özel Ümit Batıkent Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Murat Şenol, doğum süreci ve doğum hakkında bilgi verirken, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Alper Akay ise, yeni doğan bebek takibini anlattı. Doktorlar daha sonra anne ve baba adaylarının sorularının yanıtladı. Gebeliğe karar sürecinde 3 ay öncesinde mutlaka bir kadın doğum doktoru ile görüşülmesini isteyen Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Murat Şenol, gebelik öncesinde ve gebelik boyunca yapılması gereken tetkikler hakkında bilgi verdi. Doğum belirtileri ve doğum yöntemleri hakkında da konuşan Op. Dr. Şenol, tüm anneler için sorunsuz ve kolay bir doğum diledi.

Yeni doğan bebeklerde görülebilecek sorunlar ve tedavi yöntemleri hakkında konuşan Özel Ümit Batıkent Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Alper Akay ise, bebek bakımına ilişkin doğru bilinen yanlışları anlattı. Bebek bakımında annenin desteklenmesi gerektiğini belirten Akay, sürekli eleştirilen annelerin emzirmede de sorunlar yaşayabileceğini söyledi. Her annenin bebeğini emzirebileceğini, bu konuda sabırlı olunmasını isteyen Dr. Akay, bebeğin ilk banyosu, göbek bağı bakımı, yenidoğan sünneti gibi konularda katılımcıların sorularını yanıtladı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.