Dolar 32,3505
Euro 34,7733
Altın 2.402,36
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Anadolu Üni̇versi̇tesi̇nde Sıfır Atık Projesi̇ İçi̇n Bi̇lgi̇lendi̇rme Toplantısı Yapıldı

Anadolu Üni̇versi̇tesi̇nde Sıfır Atık Projesi̇ İçi̇n Bi̇lgi̇lendi̇rme Toplantısı Yapıldı
2

Anadolu Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından faaliyete geçirilecek olan “Sıfır Atık” projesi hakkında Salon 2016’da personel için bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Düzenlenen toplantıda konuşan Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Dr. Gültekin Güllü gerçekleştirdiği sunumla katılımcılara proje hakkında bilgiler verdi. Atık üretiminin engellenmesi, tek kullanımlık plastik malzemeler ve geri dönüşümü mümkün olmayan malzemelerin önlenmesine vurgu yapan Dr. Gültekin Güllü, “Sadece personelin değil bütün kampüsümüzün iş birliği içinde ve bireysel olarak üstüne düşeni yapacağına inanıyorum. Daha temiz ve daha verimli geri dönüşümler için yeni sistemlerimizde ayrı atık kutularımız bulunacak. Bunu Akka Çevre ile birlikte daha mümkün hale getireceğiz” dedi.

“Atılan adımlarda Anadolu Üniversitesi ile birlikte hareket edeceğiz”

Akka Çevre Atık Yönetimi İşletme Sorumlusu Uğur Çakmak ise, işletme olarak atıkların kaynağında ayrı toplanması, kaynakların gereksiz kullanımını önlemek ve çevre kirliliğinin önüne geçmek adına atılan adımlarda Anadolu Üniversitesi ile birlikte hareket edeceklerini söyledi. Çakmak, geri kazandırılan atıkların sürdürülebilirliğe ve çevre ekonomisine katkıda bulunacağına da vurgu yaptı.

Bilgilendirmelerin ardından katılımcılardan gelen soruların yanıtlamasıyla toplantı sonra erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.