Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Anadolu Üni̇versi̇tesi̇ Öğrenci̇leri̇ Reklamcılar Derneği̇ni̇n Düzenledi̇ği̇ Kri̇stal Elmadan Ödülle Döndü

REKLAMCILAR DERNEĞİ TARAFINDAN BU YIL 34’ÜNCÜSÜ DÜZENLENEN KRİSTAL ELMA’DA İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İLETİŞİM TASARIMI VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ ATAKAN KARNAK VE YİĞİT EREN TİRYAKİ BİRİNCİLİĞİ ELDE EDEREK “KRİSTAL ELMA” ÖDÜLÜNÜ ALDI. HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN NERİMAN ÖZTÜRK VE BİRÇE MUTLU İSE “GÜMÜŞ ÖDÜL” KAZANDILAR.

Anadolu Üni̇versi̇tesi̇ Öğrenci̇leri̇ Reklamcılar Derneği̇ni̇n Düzenledi̇ği̇ Kri̇stal Elmadan Ödülle Döndü
2

Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Kristal Elma’da İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü öğrencileri Atakan Karnak ve Yiğit Eren Tiryaki birinciliği elde ederek “Kristal Elma” ödülünü aldı. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri Neriman Öztürk ve Birçe Mutlu ise “Gümüş Ödül” kazandı.

Kurumsal Web Tasarım

“Kristal Elma yarışmasında Üniversitemiz öğrencilerinin ödül almış olması bizleri gururlandırdı”

1988 yılından beri düzenlenen “Kristal Elma” yarışmasıyla ilgili görüşlerini belirten Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal: “Her alandan öğrencilerimizin elde ettiği başarıların bizler için ayrıca bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtmek isterim. Dünyanın önemli pazarlama-iletişim ustalarının da katıldığı, adetâ bir festivale dönüşen Kristal Elma yarışmasında Üniversitemiz öğrencilerinin ödül almış olması bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerine vesile olacak her olanağı onlara sunmak için çalışmalarımıza daima devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.