Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Amcası yasak aşkını öğrendi, yeğeni bıçaklayarak öldürdü!

Amcası yasak aşkını öğrendi, yeğeni bıçaklayarak öldürdü!
2

Amcası yasak aşkını öğrendi, yeğeni bıçaklayarak öldürdü! Bir şahıs, daha önceden de kavgalı olduğu öz amcasını bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan kişinin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasıyla adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Kurumsal Web Tasarım

Cinayet, İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde Orhangazi Mahallesi’nde gerçekleşti. Öğrenilen bilgiler doğrultusunda, Şirkan A. sokakta yürürken öz yeğeni olan Münür A. ile karşılaştı. Münür A., öz amcasını sokak ortasında bıçakladıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Amca Şirkan A. ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan amca kurtarılamayarak öldü.

Amcası, yeğeninin yasak aşkını öğrenmiş

Edinilen bilgiler doğrultusunda, Şirkan A., öz yeğeni olan Münür A.’nın evli olmasına rağmen Almanya’da yaşayan bir kadınla internet üzerinden gönül ilişkisi kurduğunu öğrendi. Yeğeninin ilişkisini kabullenemeyen öz amcası, yeğeni ile bundan ötürü kavga etti. Amcasıyla arası iyi olmayan ve kavgalı olan Münür A., onu sokakta görünce bıçaklayarak cinayet işledi.

Emniyette ifadesi alınan zanlı, adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.