Dolar 32,6064
Euro 34,8200
Altın 2.513,44
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

‘Alternatif Enerji Kaynaklarının Verimli Kullanımı’ konulu kimya projeleri ile Türkiye birincisi oldular

ESKİŞEHİR FATİH FEN LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ ‘ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARININ VERİMLİ KULLANIMI’ KONULU KİMYA PROJELERİ İLE TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDULAR. ESKİŞEHİR FATİH FEN LİSESİ UZMAN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ CENGİZ ARSU. (ORTADA OLAN) VE ÖĞRENCİLER (SAĞ VE SOLDA OTURANLAR).

‘Alternatif Enerji Kaynaklarının Verimli Kullanımı’ konulu kimya projeleri ile Türkiye birincisi oldular
2

Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri ‘Alternatif Enerji Kaynaklarının Verimli Kullanımı’ konulu kimya projeleri ile Türkiye birincisi oldular.

Kurumsal Web Tasarım

Okulun 10’ncu sınıf öğrencileri Alperen Karagöz ve 10. Umut Şahan, Eskişehir Fatih Fen Lisesi Uzman Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Cengiz Arsu’nun danışmanlığında hazırlanan ‘Alternatif Enerji Kaynaklarının Verimli Kullanımı’ konulu kimya projeleri ile ulusal düzeyde düzenlenen ‘Ankara Bilim Üniversitesi Türkiye 2’nci Liseler Arası Verimlilik Yarışması’na katıldılar. Proje başvuruları; üniversite öğretim üyelerinden oluşan jüriler tarafından değerlendirilerek, Eskişehir Fatih Fen Lisesi ‘Birincilik Ödülü’ne lâyık görüldü.

Üniversitede; tam eğitim bursu ve para ödülü kazanan öğrencilerle, danışman öğretmenin ödülleri; 19 Mayıs 2022’de Ankara Bilim Üniversitesi ev sahipliğinde ATO Congresium’da gerçekleştirilecek olan ‘4’üncü Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda düzenlenecek törenle verilecek.

Öğretmen ve öğrenciler; Eskişehir’in gurur kaynağı olmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.