Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

ALPER YAĞCI HIZ KESMİYOR: “İYİ BELEDİYECİLİK AFYONKARAHİSAR’I YÖNETECEK!”

ALPER YAĞCI HIZ KESMİYOR: “İYİ BELEDİYECİLİK AFYONKARAHİSAR’I YÖNETECEK!”
2

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, kentteki esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Afyonkarahisar’ı karış karış gezen Yağcı, esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelerek siyasi bütünleşmeyi hedefliyor. İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İlçe Başkanı İzzet Köken ve parti teşkilatının eşlik ettiği ziyaretlerde Yağcı, kentin dört bir yanındaki esnafın sorunlarını dinleyerek seçim vaatlerini anlatıyor.

Kurumsal Web Tasarım

SOSYAL ADALET VE EŞİTLİK

Ziyaretler dün, Dumlupınar Mahallesi’ndeki esnafların yoğun ilgisi ile devam ederken, Yağcı hizmet odaklı bir politika izleyeceğini ve esnafa desteğini vurguluyor. Ayrıca, İYİ Parti heyeti Saadet Partisi il başkanlığını nezaket ziyaretinde bulunarak, karşılıklı iyi dileklerini paylaştılar. Yağcı, sosyal adalet ve eşitlik ilkeleri ekseninde bir yönetim vaadi sunarak, herkesin derdine çare olma hedefini ortaya koydu ve esnafın ekonomik zorluklarına dikkati çekti.

ALPER YAĞCI, AFYONKARAHİSAR’DA ESNAF ZİYARETLERİNDE SEÇMENİN NABZINI TUTUYOR

Alper Yağcı, kapsayıcı ve stratejik bir belediyecilik anlayışıyla kente yeni bir soluk getireceğini söylüyor. Kentsel dönüşüm, sosyal belediyecilik ve yerel kalkınma projelerini halkın istekleri doğrultusunda biçimlendireceğini belirtiyor. Halkın yararına olmayan hiçbir kararın altına imza atmayacağını net bir şekilde ifade ediyor.

“DÜRÜST BAŞKAN DÜRÜST YÖNETİM”

İYİ Parti heyeti dün akşam, Ataköy ve Kışlacık mahallelerinde kıraathane ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak, mahalle muhtarlıklarını ziyaret edip, mahalle sakinlerinin dertlerini dinlediler. Yağcı, gösterilen ilgiye teşekkür ederek, “Dürüst Başkan Dürüst Yönetim” anlayışının Afyonkarahisar’da yer alacağını ve 1 Nisan’dan itibaren İYİ Belediyeciliğin şehri yöneteceğine inandığını söyledi. Samimi ve sıcak ziyaretler sayesinde, mahalle sakinlerinin güvenini kazanan Yağcı, optimist bir tablo çiziyor.

“İKTİDAR TARIMI ÇÖKERTTİ, ÜRETİCİ EZİLİYOR!

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı’dan Sert Eleştiri: “Tarım ve Hayvancılık Bitme Noktasına Geldi”

İYİ Parti belediye başkan adayı Alper Yağcı, mevcut iktidarın tarım ve hayvancılık politikalarını eleştirdi. Hem tarım hem de hayvancılık sektörlerinin 22 yıllık AK Parti iktidarı süresince gerilediğini ifade eden Yağcı, bu durumun üreticileri olumsuz etkilediğini öne sürdü.

Yağcı, yem, akaryakıt ve gübre fiyatlarının yükselmesiyle üreticilerin ağır yük altında ezildiğini belirtti. Ülkenin artık üretmeyen bir toplum haline dönüştüğünü belirten Yağcı, bu durumdan üreticilerin, esnafın, emeklilerin, işçilerin ve dar gelirli vatandaşların olumsuz etkilendiğini dile getirdi.

Alper Yağcı, belediye yönetimine geldiklerinde imkânları dar gelirli vatandaşlara destek olacak şekilde kullanacaklarını vurgulayarak, değişim ve iyileştirme sözü verdi.

EĞİTİMLİ VE TECRÜBELİ BİR YÖNETİCİ

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise, Alper Yağcı’ya olan tam güvenini dile getirerek, genç ve dinamik bir adayın, eğitimli ve tecrübeli bir yönetici olarak Afyonkarahisar’ın sorunlarına eğitimiyle ve tecrübesiyle  çare bulacağını vurguluyor. Mısırlıoğlu, Yağcı’nın hazırlanan projelerle 1 Nisan’dan itibaren şehrin yönetimine yeni bir yön vereceğini belirtiyor.