Dolar 32,3190
Euro 35,1206
Altın 2.301,92
BİST 9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Aki̇l Gençlerden ‘81 İlde 81 Genç Mi̇lletveki̇li̇ Çağrısı

AKİL GENÇLER PLATFORMU GENEL BAŞKANI DELİL ATEŞ, BAŞLATTIKLARI PROJE İLE ‘81 İLDE 81 GENÇ MİLLETVEKİLİ’ ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞACAKLARINI SÖYLEDİ.

Aki̇l Gençlerden ‘81 İlde 81 Genç Mi̇lletveki̇li̇ Çağrısı
2

Akil Gençler Platformu Genel Başkanı Delil Ateş, başlattıkları proje ile ‘81 ilde 81 genç milletvekili’ çıkarmak için çalışacaklarını söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

Akil Gençler Platformu olarak gençlerin ülke yönetiminde söz sahibi olmasını savunduklarını ifade eden Genel Başkan Delil Ateş, “İlk defa oy kullanacak yaklaşık 9 milyon genç seçmenin olduğu ülkemiz de 2023 seçimlerinin sonucunu belirleyecek olan kitle genç kitledir. Akil Gençler olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren ülke problemlerinin çözümünde gençlerin de bir sözü olsun şiarıyla hareket ettik. Bugüne kadar da birçok konuda gençliğin düşüncesini özgür bir şekilde ifade ettik. Bundan sonra da ifade etmeye devam edeceğiz. 21’inde İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet ile 30’unda Kudüs’ü fetheden Sellahattin Eyyubi’nin torunları olarak 2023 seçimlerinde ‘81 il de 81 genç milletvekili’ diyoruz. Güçlü Türkiye’nin yolu güçlü gençlikten geçiyor. Güçlü Türkiye demek Dünya’da lider ülke demek. Güçlü Gençliğin yolu mecliste temsil etmekten geçer. Akil Gençler olarak 81 ilimizde 81 genç milletvekilini meclise taşımak için vargücümüzle çalışacağız” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.