Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C

AK Parti Bursa Milletvekili adayı Fuat Alpaslan ‘Odak Noktası’nda (CANLI)

AK Parti Bursa Milletvekili adayı Fuat Alpaslan ‘Odak Noktası’nda (CANLI)
2

Herkes Duysun TV ve İGF TV ortak yayında AK Parti Bursa Milletvekili adayı Fuat Alpaslan, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala yerel saha çalışmalarını “Odak Noktası” programında değerlendiriyor.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili seçimleri için AK Parti’den Bursa 2. Bölge 7. sıra adayı olan Fuat Alpaslan, İGF TV ve Herkes Duysun TV’nin ortak yayınında Odak Noktası programına konuk oldu.

Milletvekili adayı Alpaslan, moderatörlüğünü Merve Özdemir Çevik’in yaptığı programda İGF Genel Başkanı ve Herkes Duysun Genel Yayın Yönetmeni Mesut Demir’in sorularını yanıtlıyor.

14 Mayıs’ta seçimlerin çok rahat bir şekilde sonuçlanacağına ve ikinci tura kalmayacağına inandığını belirten AK Parti Bursa Milletvekili adayı Fuat Alpaslan, bunu da sahada net bir şekilde gördüğünü söyledi.

Sanayi ve teknolojide AK Parti’nin yatırımlarını da değerlendiren Alpaslan, üretimi Bursa’da gerçekleşen yerli ve milli otomobil Togg’un Türkiye’nin gururu olduğunu belirterek, “AK Parti olarak biz ürettiğimiz her şeyle gurur duyuyoruz. Yeter mi diyoruz? Tabi ki hayır! Biz daha güçlüsünü ve daha güzelini nasıl yaparız onun gayretindeyiz. Hayal bile edilemeyecek düzeyde savunma sanayi de üretimimiz var. Biz, daha düne kadar ikinci, üçüncü sınıf muamelesi olarak gördüğümüz ülkeden şimdi masada söz sahibiyiz. 20 yılda bunları yaptık. 2053, 2073’te inşallah daha iyileri ve yenilerini yapacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.