Dolar 32,3697
Euro 34,9616
Altın 2.325,62
BİST 9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 20°C

Ak Parti̇ Tepebaşı İlçe Başkanlığı Çamlıca Mahalle Temsi̇lci̇li̇ği̇ Açılışı

2023’E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI ESKİŞEHİR PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE AK PARTİ TEPEBAŞI İLÇE BAŞKANLIĞI ÇAMLICA MAHALLE TEMSİLCİLİĞİ AÇILIŞ PROGRAMI YOĞUN KATILIM VE COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2023’e doğru Şehir Buluşmaları Eskişehir Programı çerçevesinde AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Çamlıca Mahalle Temsilciliği açılış programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

14 ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Şehir Buluşmaları Eskişehir programının Tepebaşı ayağı; AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve İl Koordinatörü Ayhan Salman, MKYK Üyesi Mehmet Ali Zengin, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları, çok sayıda teşkilât mensubu ve vatandaş katıldı.

“Hedef 2023’ diyerek ‘bismillah’ dedik ve başladık”

Çamlıca Mahalle Temsilciliği’nin açılış konuşmasını yapan ve program hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanı Çizmelioğlu, “2023’e doğru Şehir Buluşmaları Eskişehir Programı çerçevesinde her ilçemizde programlar yapılmakta. Biz de bu anlamda ‘Hedef 2023’ diyerek, ‘bismillah’ dedik ve başladık. İlk mahalle temsilciliğimizi kısa bir süre önce Sütlüce-Yeşiltepe-Esentepe mahallerimiz için açmıştık. Rabbim nasip etti, bugün de ikinci mahalle temsilciliğimizi Çamlıca mahallemizde açıyoruz. Durmadan yorulmadan AK davamız için çalışan, emek veren teşkilât mensuplarımız ve hemşehrilerimiz ile birlikte ikinci mahalle temsilciliğimizin açılışını gerçekleştirmek için bir aradayız” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.