Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Afyonkarahisarlı gençler e – sporda kendilerini uluslararası tanıtabilecekler

Afyonkarahisarlı gençler e – sporda kendilerini uluslararası tanıtabilecekler
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan ‘E- Spor Merkezi’ ile ilgili açıklamada bulundu. Uluçay açıklamasında, “Uluslararası alanda büyük bir sektör haline gelen ve gençlerimizin bu alandaki yeteneklerini geliştirebilecekleri bir ortama ihtiyaçları olduğunu fark ederek projelerimiz arasına e – spor merkezini dahil ettik” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Uluçay açıklamasında, “Gençlerimizin gelişen teknoloji ile birlikte artan teknolojik oyun tutkularını cevaplandırmak adına bir e- spor merkezini Afyonkarahisar’ımıza kazandıracağız. Yeni nesil bir spor branşı olan e- spor merkezini hizmete alarak turnuvalar düzenleyeceğiz. E – spor merkezimiz içerisinde dijital oyun atölyesi olacak ve aynı zamanda da dijital ekipman desteklerini gençlerimizin hizmetine sunacağız. Gençlerimizin gelişen teknolojiyle beraber değişen eğlence ve sosyalleşme alışkanlıklarına uygun bir alan sağlayacağız. E- spor günümüzde giderek daha fazla genç tarafından benimseniyor. Hatta uluslararası alanda büyük bir sektör haline geldi. Bizde Afyonkarahisarlı gençlerimizin bu alandaki yeteneklerini geliştirebilecekleri bir ortama ihtiyaçları olduğu fark ederek projelerimiz arasına dahil ettik” dedi.

Genç yetenekler e- spor alanında kendilerini uluslararası tanıtabilecekler

Sözlerine şöyle devam eden Uluçay, E-spor merkezi sadece oyun oynamak için değil, aynı zamanda eğitim ve sosyalleşme amaçlı etkinliklere de ev sahipliği yapacak. E – spor merkezimizde düzenlenecek turnuvalara, eğitim seminerleri ve sosyal etkinliklerle gençlerimizin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyacağız. Afyonkarahisar’ımızın genç nüfusunun kültürel ve teknolojik ihtiyaçlarını karşılayacak olan e – spor merkezimiz gençlerimizin sosyal ve sportif aktivitelere katılımını da artıracak. Aynı zaman da Afyonkarahisarlı genç yeteneklerimizin isimlerini ulusal ve uluslararası duyurmasıyla birlikte şehrimizin de tanınırlığına önemli bir katkı sunacağını düşünüyorum. Projemiz şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.