Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Afyonkarahisar’da ‘Yüzme bilmeyen kalmasın’ projesi başladı

ENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN “YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİ ÇERÇEVESİNDE AFYONKARAHİSAR’DA EĞİTİMLER BAŞLADI.

Afyonkarahisar’da ‘Yüzme bilmeyen kalmasın’ projesi başladı
2

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi çerçevesinde Afyonkarahisar’da da eğitimler başladı.

Kurumsal Web Tasarım

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen ve Afyonkarahisar Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda antrenörlerin verdiği eğitim sayesinde yüzmeyi öğrenen öğrenciler ayrıca eğlenceli vakit geçiriyor. Afyonkarahisar Havuz Amiri ve Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi sorumlusu Veli Toztepe, düzenlenen projeye 13-17 yaş aralığında bulunan bütün öğrencilerin ücretsiz bir şekilde başvuru yapabileceğini belirtti. Toztepe, “Yüzme Bilmeyen Projesi Bakanlığımızın desteklediği, gelişmesinde ve yetişmesinde önem gösterdiği projelerimizdendir. Bu projemiz, 7-17 yaş aralığındaki tüm çocuklarımıza hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Eğitimlerimiz okulların açık olduğu dönemde okullarımızın başvurusu ile gerçekleşmektedir. Bu projemiz bu yıl içerisinde şimdiye kadar üç bin kişiye hizmet verdi. Yılsonuna kadar hedeflediğimiz sayı ise 15 bindir. Bunun için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bu projeye katılmak için okullarımızın bize başvuru yapmaları yeterlidir. Okullarımızla yapacağımız istişare ve görüşmeler neticesinde gruplarımız oluşturularak il müdürlüğünün resmi araçları ile servis hizmetleri de sağlanacaktır. Bunların hiçbirinden ücret talep edilmemektedir. Bu eğitimlere katılmak için velilerimizin yapması gereken çocuklarımızın kişisel malzemeleri olan; havlu, mayo, bone, gözlük ve terlik gibi kişisel malzemelerini bulundurmaları bizim için yeterlidir. Eğitimlerimiz okul saati içinde ve okul saati dışında devam etmektedir. Bu eğitimlerde çocuklarımızın en azından yüzmeyi, havuzu, bu branşı ve bu eğitimi görmesi bizim için en önemli hedeflerimizdendir. Bu hedefi gerçekleştirmenin yanı sıra bu imkanlardan yararlanmak için tüm öğrencilerimizin, tüm okullarımızın ve tüm velilerimizin okulları vasıtasıyla veya il müdürlüğümüzün resmi web sitesinde bulunan form doldurarak yaz boyu bu eğitimleri alabilirler” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.