Dolar 32,4965
Euro 34,5804
Altın 2.477,58
BİST 9.549,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Az Bulutlu
Afyon
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Afyonkarahisar’da şiir yarışması

AFYONKARAHİSAR KARAHİSAR GENÇLİK MERKEZİ’NDE 13-17 YAŞ VE 18-25 YAŞ KATEGORİLERİNDE ŞİİR OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

Afyonkarahisar’da şiir yarışması
2

Afyonkarahisar Karahisar Gençlik Merkezi’nde 13-17 yaş ve 18-25 yaş kategorilerinde şiir okuma yarışması düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Yarışmaya 96 öğrenci katılım gösterdi. Dereceye giren öğrenciler Denizli’de düzenlenecek olan bölge finaline katılmaya hak kazandı. Birçok farklı şiirin okunduğu yarışmaya yüzlerce seyirci de izleyici olarak geldi. 13-17 yaş kategorisinde erkeklerde birinci Abdulkadir Karagüven olurken, kadınlar da ise Ayşe Kıymık birinci oldu. 18-25 yaş kategorisinde kadınlarda ‘Emine Demircan’ birinci olurken, erkekler de ise ‘Emirhan Ekici’ yarışmayı birinci olarak tamamladı.

Yoğun ilgi gösterilen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalyaları, hediyeleri ve başarı belgesi Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertük ve jüri üyesi olan öğretmenler tarafından verildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.