Dolar 32,5224
Euro 34,9062
Altın 2.438,38
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Afyonkarahisar’da ilk kez kriket maçı oynandı

Afyonkarahisar’da ilk kez kriket maçı oynandı
2

Afyonkarahisar’da da ilk kez düzenlenen Kriket Gençler İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Kurumsal Web Tasarım

30 erkek sporcu ve 30 kadın sporcunun katıldığı kriket maçı iki farklı kategoride; kızlar ve erkekler olarak Afyonkarahisar Spor Kompleksi S-2 Sahasında yapıldı. Karşılaşma Afyon Spor Lisesi ile Atatürk Lisesi arasında gerçekleşti. Kıran kırana geçen mücadeleyi Afyon Spor Lisesi kazandı. Oynanan maçın ardından Çiğiltepe Spor Salonu’nda ödül töreni gerçekleşti. Başarılı olan sporculara madalyaları ve kupaları; Spor Hizmetleri Müdür Vekili Yılmaz Erşen, Okul Sporları İl Temsilcisi Muhammet Doğan ve Kriket Milli Sporcu Hatice Okçu tarafından verildi.

Okul Sporları İl Temsilcisi Muhammet Doğan: ‘’2021-2022 eğitim- öğretim yılı Kriket Gençler Müsabakaları bitti. Cumhuriyetin kazanıldığı topraklarda Afyonkarahisar’da ilk sefer yaptığımız Kriket Organizasyonu’nda dört takımımız boy gösterdi. Bu organizasyonda özellikle gençlerimize, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Çünkü kriket gelişmekte olan bir spor ve dünya üzerinde çok fazla izlenen futbol kadar seyircisi olan bir spor dalı’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.