Dolar 32,4363
Euro 34,7895
Altın 2.453,06
BİST 9.919,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Afyonkarahisar’da belediyeler ’E-Belediye Sistemi’ne geçiş yapacak

AFYONKARAHİSAR VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK, KETTE AYNI ANDA TÜM BELEDİYELERİ ‘E-BELEDİYE SİSTEMİ’NE GEÇİŞ YAPARAK BİR İLKİ BAŞARMAK İSTEDİKLERİNİ İFADE ETTİ.

Afyonkarahisar’da belediyeler ’E-Belediye Sistemi’ne geçiş yapacak
2

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, kette aynı anda tüm belediyeleri ‘E-Belediye Sistemi’ne geçiş yaparak bir ilki başarmak istediklerini ifade etti.

Kurumsal Web Tasarım

İçişleri Bakanlığı tarafından 2017 yılında hayata geçirilen, E-Belediye Bilgi Sistemi Proje Tanıtım Toplantısı, Vali Çiçek’in katılımıyla yapıldı. İl Genel Meclisi ev sahipliğinde yapılan toplantıya Vali Çiçek’in yanı sıra İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Volkan Barış Göçmez, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Birol Ekici ve belediye başkanları katıldı.

Toplantıda öncelikle belediyelerin tek veri tabanında ortak bir altyapıda, standart yazılımlarla tüm iş ve işlem süreçlerini elektronik ortamda yapabilmelerini ve yerel hizmetlerin elektronik ortamda vatandaşa sunulmasını sağlayan projenin kısa tanıtım videosu izlendi. Ardından Ekici, sistemin avantaj ve dezavantajlarını içeren bir konuşma yaparak, belediye başkanlarını bilgilendirdi. Göçmez de sistemin işleyişi, güvenirliği, neden tercih edilmesi gerektiği konusunda ayrıntılı bilgiler verdi.

“Desteğiniz için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum”

Projeyi desteklediğini söyleyen Vali Çiçek ise “Bakanlığımızca hayata geçirilen bu projenin sizlere büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. Diğer illerde parça parça bu sisteme geçişler oldu. Bizler Afyonkarahisar’da bir ilki gerçekleştirelim ve aynı anda tüm belediyelerimizle E-Belediye Sistemi’ne geçiş yaparak bir ilki başaralım. Desteğiniz için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Çiçek’in konuşmasının ardından Koordinatör Yardımcısı Şükrü Çiçek ile Analiz Uzmanı Nihat Yüceyürek, E-Belediye Sistemini anlatan sunumlarını gerçekleştirdi. Karşılıklı soru cevap sonrası toplantı sona erdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.