Dolar 32,5129
Euro 34,9158
Altın 2.432,48
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

Afyonkarahisar’da bahar kışa döndü

YAKLAŞIK BİR HAFTADAN BU YANA HAVALARIN ISINMASIYLA YAZDAN KALMA GÜNLERİ YAŞAYAN AFYONKARAHİSAR’DA HAVA SICAKLIKLARININ 10 DERECE BİR DEN DÜŞMESİ İLE ADETA YAZ KIŞA DÖNDÜ.

Afyonkarahisar’da bahar kışa döndü
2

Yaklaşık bir haftadan bu yana havaların ısınmasıyla yazdan kalma günleri yaşayan Afyonkarahisar’da hava sıcaklıklarının 10 derece bir den düşmesi ile adeta bahar kışa döndü.

Kurumsal Web Tasarım

Kentte bir haftadan bu yana devam eden sıcak hava bugün sabah saatlerinde yerini yağmur ve soğuk havaya bıraktı. Hava sıcaklığının 10 derece birden düştüğü kentte günün en yüksek sıcaklığının 11 derece olması beklenirken, yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre ise kentte sıcaklıkların gece saatlerinde 1 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Yeni bir yağışı ve soğuk hava dalgasının etkisi altına giren kentte sıcaklıklarının hafta sonunda eksi 2 dereceklere kadar düşmesi öngörülüyor. Kısa süreli de olsa yazdan kalma havanın tadını çıkaran Afyonkarahisarlılar, soğuk havanın gelmesi ile tekrar sokağa mont ve kazaklarla çıktı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.