Dolar 32,3218
Euro 35,0717
Altın 2.279,78
BİST 9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Afyonkarahisar’da 147 bin öğrenci karne sevinci yaşadı

Afyonkarahisar’da 147 bin öğrenci karne sevinci yaşadı
2

Afyonkarahisar’da 147 bin öğrenci yıl sonu karnelerini alarak yaklaşık 3 ay sürecek olan yaz tatiline girdi.

Kurumsal Web Tasarım

Kentte ilk ve orta dereceleri okullara eğitim gören 147 bin öğrenci karne sevinci yaşarken, 10 bin 3 öğretmende eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi ile yaz tatiline girdi. Yaz tatilinin yaklaşık 3 ay sürmesi bekleniyor.

Eğitim, öğretim döneminin sona ermesinin ardından yazılı bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Karnenizdeki notları bir yıl boyunca yaptığınız çalışmaların değerlendirmesi olarak görün. Zayıf yönlerinizi güçlendirmek için bu tatili fırsata çevirin. Bu tatil sürecinin, yoğun geçen eğitim öğretim yılının ardından tüm yorgunluğunuzu atmak ve eksik yönlerinizin değerlendirmesini yapmak için çok önemli bir fırsat olduğunu unutmayın.

Öğretmen arkadaşlarımızın iyiye, güzele ve hakikate dair ne varsa ülkemiz ve çocuklarımız için birlikte başaracağımıza olan inancım tamdır. Sizler üstün gayret ve özverili çalışmalarınızla bir yıl boyunca çocuklarımızın eğitimine önemli katkılar sağladınız, başarılı bir yılı daha geride bıraktınız. Her birinize emekleriniz ve fedakârlıklarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.