Dolar 32,4017
Euro 34,7994
Altın 2.429,50
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C

Afyonkarahisar Sülümenli İsmet Atilla Ortaokulu’na Yeni Müdür: Süleyman Çiçek Göreve Başladı!

Afyonkarahisar Sülümenli İsmet Atilla Ortaokulu’na Yeni Müdür: Süleyman Çiçek Göreve Başladı!
2

Afyonkarahisar Sülümenli İsmet Atilla Ortaokulu’na Yeni Müdür: Süleyman Çiçek Göreve Başladı! Afyonkarahisar Sülümenli İsmet Atilla Ortaokulu’na atanan yeni müdür Süleyman Çiçek, okulun eksik yerlerinde başlattığı iyileştirme çalışmalarını duyurdu. Okulun demirleri ve duvarları boyanarak yenilenirken, Çiçek ülkenin dört bir yanında görev yapmaya hazır olduğunu belirtti.

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar’ın Sülümenli beldesinde bulunan İsmet Atilla Ortaokulu’na yeni bir dönem başlıyor. Okula atanan yeni müdür Süleyman Çiçek, görevine hızlı bir başlangıç yaptı. Okulun eksik yerlerinde gerçekleştirdiği iyileştirme çalışmalarıyla dikkat çeken Çiçek, öğrencilere daha iyi bir eğitim ve öğretim ortamı sunma hedefinde.

Yapılan açıklamada, okul demirlerinin ve duvarlarının boyandığı, fiziki şartların iyileştirildiği belirtildi. Yeni dönemde öğrenci ve velilere daha modern ve güvenli bir ortam sunmak amacıyla çalışmaların hız kesmeden devam edeceği vurgulandı.

“Ülkemin her yerinde görev yapmaya hazırım”

Okulun yeni müdürü Süleyman Çiçek, yaptığı açıklamada, “Okulumuzda eksik olan yerlerde iyileştirme çalışmalarına başladık. Amacımız öğrencilerimize en iyi eğitimi verebileceğimiz bir ortam oluşturmak. Öğrencilerimizin güvenliği ve rahatlığı için fiziki şartları iyileştiriyoruz. Ayrıca, öğrencilerimizin akademik başarısını artırmak için çeşitli projeler ve etkinlikler planlıyoruz. Ülkemizin her bir ilinde görev yapmaya hazırım” şeklinde konuştu.

Süleyman Çiçek’in liderliğindeki İsmet Atilla Ortaokulu, daha modern ve yenilenmiş bir görünüm kazanarak öğrencilere daha iyi bir öğrenme deneyimi sunmayı hedefliyor. Öğrenciler ve veliler, yeni müdürün çalışmalarını heyecanla takip ediyor.