Dolar 32,3605
Euro 34,6403
Altın 2.380,33
BİST 10.181,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 20°C

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’ye veda programı

AFYONKARAHİSAR GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ FEYZULLAH DERECİ SAMSUN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ATANDI. DERECİ İÇEN AFYONKARAHİSAR EĞİTİME DESTEK PLATFORMU ÜYELERİ TARAFINDAN VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’ye veda programı
2

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci Dereci içen Afyonkarahisar Eğitime Destek Platformu üyeleri tarafından veda programı düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Eğitime Destek Platformu İl Sorumlusu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, programda yaptığı konuşmada, “Bugün Afyonkarahisar Eğitime Destek Platformu üyesi değerli büyüklerim ve kıymetli arkadaşlarım tarafından düzenlenen veda yemeğine katılmaktan onur duydum. Atandığım ilk günden beri beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan can dostlarıma teşekkür ediyorum. Organizasyonu tertipleyen kıymetli abim Mustafa Arslan’a ve programa katılan yol arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sizleri Allah için çok seviyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.