Dolar 32,2801
Euro 34,7730
Altın 2.398,61
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Açık
Afyon
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 13°C

Afyonkarahi̇sarda İlk Kez Su Kayağı Şampi̇yonası Düzenlenecek

TÜRKİYE SU SPORLARI FEDERASYONU FAALİYET PROGRAMINDA YER ALAN, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN SU KAYAĞI KULÜPLERARASI GENÇLER VE BÜYÜKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR SUKAY PARK VE SU KAYAĞI MERKEZİNDE YAPILACAK.

Türkiye Su Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Su Kayağı Kulüplerarası Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar Sukay Park ve Su Kayağı Merkezinde yapılacak.

Kurumsal Web Tasarım

Spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Afyonkarahisar’da ilk kez Su Kayağı Kulüplerarası Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası müsabakaları düzenlenecek. Müsabakalar 26 Ağustos’ta başlayacak 28 Ağustos’ta ödül töreni ile sona erecek.

Afyonkarahisar’da bütün spor branşlarının canlanması gerektiğini belirten Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Afyonkarahisar’da ilk kez Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak su kayağı müsabakaları düzenliyoruz. Şehrimizde bütün spor branşlarını canlandırmak amacıyla çalışmalarımıza başladık. Bunlardan bir tanesi de su kayağı sporu. Bugün düzenleyeceğimiz teknik toplantının ardından su kayağı Kulüplerarası Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası Sukay Park Su Kayağı Merkezi’nde başlayacak. Tüm Afyonkarahisarlı sporsever vatandaşlarımızı ilk kez düzenlenecek olan bu şampiyonaya davet ediyorum. Katkılarından dolayı Afyonkarahisar Valiliği’ne ve Afyonkarahisar Belediyesi’ne teşekkür ederim. ” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.