Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Afyonkarahi̇sarda Akuatlon Müsabakaları Tamamladı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU FAALİYET PROGRAMINDA BULUNAN VE AFYONKARAHİSAR’DA İLK KEZ DÜZENLENEN AKUATLON BÖLGESEL FİNAL MÜSABAKALARI 5 İLDEN 50 SPORCUNUN KATILIMIYLA BİRLİKTE KOCATEPE SPOR KOMPLEKSİNDE SONA ERDİ. KARŞILAŞMALAR NETİCESİNDE DERECEYE GİRENLERE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ KASAPOĞLU SERTİFİKA TAKDİM ETTİ.

Türkiye Triatlon Federasyonu faaliyet programında bulunan ve Afyonkarahisar’da ilk kez düzenlenen Akuatlon Bölgesel Final Müsabakaları 5 ilden 50 sporcunun katılımıyla birlikte Kocatepe Spor Kompleksinde sona erdi. Karşılaşmalar neticesinde dereceye girenlere Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu sertifika takdim etti.

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar’da spor alanında ilkler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye Triatlon Federasyonu ve Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen akuatlon müsabakalarına; Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya ve Afyonkarahisar illerinden 9-14 yaş aralığında 50 sporcu katılım gösterdi. Sürekli koşma ve yüzme unsurlarından oluşan çok sporlu bir yarış olan akuatlon branşında yarışmacılar önce yüzdü ve hemen ardından farklı mesafelerde koşarak müsabakayı tamamladı. Birbirinden çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmalar, kadın ve erkek kategorilerinde; 100 metre yüzme ve 800 metre koşu, 200 metre yüzme ve 800 metre koşu ile 400 metre yüzme ve 1200 metre koşu kategorilerinde yarıştı. Karşılaşmalar sonucunda derece elde eden sporculara sertifikaları İl Müdürü Kasapoğlu tarafından takdim edildi.

Afyonkarahisar spor noktasında çok ciddi mesafe alacak

Afyonkarahisar’da ilk kez düzenlenen akuatlon bölge finaline ilişkin açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu:

“ Triatlon Federasyonumuza ait akuatlon bölgesel final müsabakaları 5 ilden 50 sporcumuzla yapıldı. Akuatlon hem ıslak hem de kuru dediğimiz yani yüzme akabinde koşuyla beraber olan bir spor dalı. Bölgeden sporcular çok ilgi gösterdiler. Bu manada ben 5 ilden gelen sporculara, antrenörlere, hakem arkadaşlara ve federasyonumuza yürekten teşekkür ediyorum. Zafer koşusu, zafer kupası, zafer madalyaları adı altında pek çok etkinlikler yaptık. Bunlardan bir tanesi de akuatlondur. Federasyonla da görüştük, inşallah triatlon noktasında da Afyonkarahisar merkez olacak illerden birisi. Çünkü; hem havuzumuz müsait, hem site parkurumuz müsait hem de koşu parkurumuz müsait. Afyonkarahisar spor noktasında çok ciddi mesafe alacak” ifadelerinde bulundu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.