Dolar 32,5069
Euro 34,9330
Altın 2.437,78
BİST 9.717,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Afyon’da trenin çarptığı otomobil parçalandı!

Afyon’da trenin çarptığı otomobil parçalandı!
2

Afyon’da trenin çarptığı otomobil parçalandı! Afyonkarahisar’da hemzemin geçitte gerçekleşen trafik kazasında, yolcu treninin çarptığı otomobilin sürücüsü ani bir refleks göstererek kendisini araçtan dışarıya atarak canını kurtardı. Kurtarma ekipleri sürücüyü 15 dakika boyunca süren arama çalışmaları neticesinde buldu.

Kurumsal Web Tasarım

Kendini araçtan dışarıya attı

Yaşanan kaza, Polis Moral Eğitim Merkezi civarında bulunan hemzemin geçitte gerçekleşti. Öğrenilen ve gelen son dakika bilgilerine göre, 03 ABN 969 plakalı otomobil ile hemzemin geçitten geçmeye çalışan Hüseyin Sönmez (42) trenin geldiğini son anlarda fark etti. Sönmez’in atlayarak canını kurtardığı otomobile daha sonra Konya-İzmir seferini yapan yolcu treni çarptı. Otomobili önüne alarak bir süre sürükleyen tren kaza bölgesinden yaklaşık olarak 150 metre ileride durabildi. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis, AFAD ve 112 Acil servis ekibi geldi. Bölgeye gelen ekipler belirli bir süre kazanın yaşandığı yerde sürücüyü aradı. Ekipler yaklaşık 15 dakikalık bir arama çalışması sonucunda Sönmez’i kaza yerine yakın bir yerde bulunan arazide buldu. Sağlık durumunun iyi olduğu görünen Sönmez daha sonra tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatılırken, kazaya ilk müdahaleyi ise olay yerine yakın bir bölgede bulunan AFJET ısı merkezi çalışanları yaptı.

Afyon’daki Tren Kazası – Haberler Afyon
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.