Dolar 32,5392
Euro 34,8728
Altın 2.432,00
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 26°C

Afyon’da reklamın kaliteli ve güvenilir adresi: Hedef Reklam

Afyon’da reklamın kaliteli ve güvenilir adresi: Hedef Reklam
2

Afyonkarahisar’da kutu harf tabela, ışıklı tabela, araç kaplama gibi birçok hizmetin sunulduğu ve sektörün önde gelenlerinden olan “Hedef Reklam” 2015 yılından bu yana müşteri memnuniyetini ilke edinerek hizmet sağlıyor. Hedef Reklam sahibi Nuri Satılmış: “Uzun yıllara dayanan tecrübemiz, müşteri memnuniyetini önemseyen hizmet anlayışımız ve uygun fiyatlarımız ile müşterilerimizi iş yerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kurumsal Web Tasarım

“Müşteri memnuniyetini önemsiyoruz”

Müşterileriyle samimi ve güvenilir bir şekilde ilişkilerini sürdüren Hedef Reklam sahibi Nuri Satılmış, uzun yıllardır bu sektörde olduklarını ve müşteri memnuniyetine önem verdiklerini belirterek: ” Reklam sektöründe 2015 yılından bu yana Afyonkarahisar’da hizmet veriyoruz. İş yerimizde; kutu harf tabela, ışıklı tabela, araç kaplama, totem yapımı, cam kaplama, folyo baskı, düğün davetiyesi, promosyon kalem çakmak baskısı ve branda baskısı yapıyoruz. Uzun yıllara dayanan tecrübemiz, müşteri memnuniyetini önemseyen hizmet anlayışımız ve uygun fiyatlarımız ile müşterilerimizi iş yerimize bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

“Müşterilerimizin beklentilerine odaklı ürün ve hizmet tasarımının geliştirilmesine yönelik çalışıyoruz”

14 yıldır reklamcılık sektörü içerisinde olduğunu belirten Nuri Satılmış sözlerine şöyle devam etti: ” Hangi reklamcılık alanında olursa olsun müşterilerimizin beklentilerine odaklı ürün ve hizmet tasarımının geliştirilmesine yönelik olarak çalışıyoruz. Örneğin bir müşterimiz kendince kafasında bir ürün tasarlamış, ekibimizle ilgili müşterimizin beklentisine yönelik olarak o ürünü ortaya çıkarıyoruz”

Hedef Reklam adres: Marulcu Mahallesi Hacı Fellahi Caddesi numara: 7 Merkez/Afyonkarahisar

İletişim: 05437662601

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.