Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Afyon’da polis; eşini, kayınpederini ve kaynanasını öldürdü

Afyon’da polis; eşini, kayınpederini ve kaynanasını öldürdü
2

Afyon’da polis; eşini, kayınpederini ve kaynanasını öldürdü… Afyon’da eşiyle boşanmak üzere olan bir polis memuru, kayınpederinin evinde tartıştığı eşi, kayınpederi ve kayınvalidesini öldürdü. Polis memuru, olay bölgesine gelen ekipleri görünce kendi canına da kıydı.

Kurumsal Web Tasarım

Afyon’da akşam saatlerinde meydana gelen bu dehşet verici olayda polis memuru, boşanmak üzere olduğu eşinin ailesinin evine gitti. Evde görüşmeye başlayan taraflar arasında belirli bir süre sonra gerginlik çıktı. Tartışmanın giderek şiddetlenmesi ile birlikte belindeki silahı çıkaran polis memuru, eşi ve kayınvalidesini öldürdü. Kayınpederini de sokak ortasında öldüren polis memuru, ekiplerin olay yerine geldiğini görünce kendi hayatına da son verdi.

Eşi ve kayınvalidesini evde vurdu

İsmi henüz belirtilmeyen polis memuru, boşanma aşamasında olduğu, eşi ile görüşmek amacıyla kayınpederinin Örnekevler Mahallesi Fatih Gümüş Caddesi’ndeki evine geldi. Burada çıkan tartışmanın büyümesi sonucu polis memuru, üzerindeki silahla eşi ve kayınvalidesini vurdu.

Sokakta gördüğü kayınpederini de öldürdü

İki çocuğunu da yanına alarak evden uzaklaşan polis memuru, sokakta gördüğü kayınpederini de silahla vurdu.

Olayın yaşandığı bölgeye gelen sağlık ekipleri polis memurunun, eşinin ve kayınpederinin öldüğünü tespit etti. Hastaneye götürülen polis memurunun kayınvalidesi de kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Çiftin çocukları emniyete götürüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.