Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Afrika Örgüsü Nasıl Yapılır?

Afrika Örgüsü Nasıl Yapılır?
2

Afrika Örgüsü yapılırken tutamların örülmesi esnasında ek saç kullanılmaktadır. Bunun sebebi hem örgülerin daha yoğun görünmesi hem de istenilen uzunlukta olmasıdır. Afrika örgüsü yapılırken ek saç kullanılmazsa o zaman yapılan saç çok uzun süre kalıcı olmaz. Jumbo saç kullanılmasının sebebi ise bu saçların gerçek saça tutunarak kaymayı önlemesidir.

Kurumsal Web Tasarım

Afrika örgüsü yapılırken kullanılan ek saçlar özel olarak üretildikleri için saça herhangi bir zararı bulunmaz. Saçlar normalde çok fazla işleme maruz kaldığı için çok fazla yıpranmaktadır. Ancak Afrika saç örgüsü yaptırmanız halinde saçlarınıza fön, boya, maşa gibi işlemler yapamayacağınızdan saçınız dinlenmeye de fırsat bulacaktır.

Afrika örgüsünde saça eklenen saçlar profesyonel bir şekilde eklenmektedir. Herhangi bir madde kullanımı olmaz. Eğer Afrika örgü yapılırken saçın dip kısmında ek saçlar belli oluyorsa o zaman bu işlemin doğru bir şekilde yapılmadığını göstermektedir.

Afrika örgüsü fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için afrikaorgusu.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.