Dolar 32,3800
Euro 34,7479
Altın 2.406,46
BİST 10.084,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 15°C
Cts 12°C

Ekran önünün Şanlı Erdem’i

Ekran önünün Şanlı Erdem’i
2

‘Ateş Kuşları’nda ‘’Zıpkın” karakterine hayat veren genç ve yakışıklı oyuncusu Erdem Şanlı, dizideki başarısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Yer aldığı her projede, oyunculuğunun zaman içerisinde büyüdüğünü, geliştiğini belirten Şanlı, “İstanbul Üniversitesi Radyo- Sinema-TV bölümünde okurken, bir yandan da film ve dizi setlerinde özellikle reji grubunda çalışmış olmam, sektörün mutfağından yetişmem, oyunluğuma çok şey kattı” diyor. Dünyanın dört bir yanından hayran kitlesine sahip olan Erdem Şanlı’nın, her projesinde her bölümde çok gerçek oynadığını, başarısını, ekranda ışık saçtığını belirten takipçileri, övgü dolu mesajlarla genç oyuncunun her daim yanında  olmaya devam ediyor.  

“GÜLÜŞÜNÜN HASTASIYIZ”

Oyunculuktaki başarısı kadar gülüşünün de övgü alması ve özellikle sosyal medya da konuşulması da dikkat çekiyor. “Gülüşünün hastasıyız”gibi yorum yazan, sosyal medyadan duygularını paylaşan hayranlarına da vakit buldukça teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen, yanıt veren Şanlı, üniversite için gittiği İstanbul’da çok çalışarak oyunculuk hayallerine kavuştuğunu, daha yolun başında olduğunu söylüyor. Son Yaz dizisindeki performansıyla hayatı değişen, dikkatleri üzerine çeken İzmir doğumlu genç oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam gibi önemli işlerde yer aldı. Şanlı “Çok çalışıyorum. Oyunculukta iddialıyım” diyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.