Dolar 32,2666
Euro 35,0665
Altın 2.467,29
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 26°C
Az Bulutlu
Afyon
26°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 28°C
Sal 27°C

9 ayrı ekiple hasar tespit çalışmaları sürdürülüyor

9 AYRI EKİPLE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLÜYOR

9 ayrı ekiple hasar tespit çalışmaları sürdürülüyor
2

Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş ile ilgili müdürlükler, Kurban Bayramı’nın 1’inci günü Merkez, Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerinde meydana gelen sağanak ve dolu sebebiyle zarar gören tarımsal alanlarda hasar tespit çalışması yaptı.

Kurumsal Web Tasarım

Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda meydana gelen şiddetli yağış hayatı olumsuz etkilerken tarım arazilerini de yerle bir etti. Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre tarım alanlarında 9 ayrı teknik ekiple tarım alanlarında hasar tespit çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmaları bizzat takip eden Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, “İl Müdür Yardımcılarımız Mustafa Demirbaş ve Erkal Gedikli’nin katılımıyla zararın ivedilikle tespiti için koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Gerekli planlamaları yaparak 9 teknik ekip, zarar tespitleri için görevlendirildi. Teknik ekipler iki gündür tarım alanlarını yerinde inceleyerek çalışmalarına devam etmektedir” dedi.

Hasar tespit çalışmalarında üreticilere geçmiş olsun dileklerinde bulunan İl Müdürü Yoldaş, hasar tespitinin kısa sürede tamamlanacağı ve elde edilen bilgilerin bakanlığa gönderileceği duyuruldu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.