Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Vakumlu Gıdalar Ne Kadar Süre İyi Kalır?

Vakumlu Gıdalar Ne Kadar Süre İyi Kalır?
2

Vakumlu Gıdalar Ne Kadar Süre İyi Kalır?

Vakumlu paketler; gıdaların daha uzun süre dayanmasını, daha az yer kaplamasını ve temiz olmasını sağlamaktadır. Bu ürünlerin ambalajlarının içerisinde korunmasını ve taze olarak, alıcıya ulaşmasını sağlar.. Yalnız gıda çeşidi fazla olunca vakumlama seçenekleri de değişkenlik gösterir. Örneğin makarna paketleme makinası ile filtre kahve paketlemesi arasında bazı farklar olabilir. Bu sebeple doğru şekilde incelenmesi de son derece önem arz eder.

Kurumsal Web Tasarım

Vakumlu Paketlerin Avantajları Nelerdir?

Öncelik her zaman için hava ve dış etkilerle teması bertaraf etmektir. Bu da oksidasyonun önüne geçtiği için, gıda maddesinin daha uzun süre dayanması anlamına gelmektedir. Aynı zamanda dış etkilerle karşılaşmayan gıda maddelerinin ömrü çok daha uzun olur.

Özellikle vakumlu paketleme işlemi kuru gıdalar için son derece hayati önem taşımaktadır. Vakumlama işlemi sayesinde gıdaların rengi, aroması, besin değeri korunur. Bunun işletmeye de son derece önemli artıları olmaktadır.

Şöyle ki; ürün iade sayısı azalır, şikayetler ortadan kaybolur ve her türden gıdaya uygun olarak kullanılabilir. Sadece Türkiye’de değil aynı zamanda tüm dünyada bu ürünlerin satışı yapılmaktadır. Uzun raf ömrünün yanı sıra; potansiyel alıcılarda da güven duygusunun oluşması büyük bir avantajdır. Elbette bu işlemin yapılması için, paketleme makinesi konusunda destek almak gerekmektedir. Türkiye’de pek çok adres bulunmasına rağmen; Harkom Packing son derece başarılı paketleme makineleri ile ön plana çıkmaktadır.

İhtiyaçlarınıza Göre Ürün Tasarımı

Harkom uzmanlığı nasıl bir araca ihtiyaç olduğunuzu analiz eder. Bu sayede ihtiyaçlarınıza, üretim kapasitesine ve hedeflerinize göre bir ürün ortaya çıkarılır. Genel olarak farklı özelleştirmeler de sunan Harkom markası; sürekli olarak ürünlerinin arkasında durmaktadır.

Herhangi bir teknik desteğe ya da geliştirmeye ihtiyaç duyduğunuzda sadece bir tık uzağınızda olan temsilci ile  iletişime geçerek hızlı bir şekilde ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bir ürünün taze kalması için en mantıklı seçenek ve ihtiyaca yönelik ürünlerin ortaya çıkması anlamına gelir. Daha detaylı bilgi sahibi olmak için, siz de hemen Harkom adresiyle iletişime geçebilirsiniz. Her türden paketleme makinesi konusunda detaylı bilgi almanız mümkün olmaktadır.