Dolar 32,2676
Euro 35,0615
Altın 2.465,57
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 26°C
Az Bulutlu
Afyon
26°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Satılık Tekne Arayanlara Özgür Denizlerin Kapılarını Açıyoruz

Her zevke ve beklentiye hitap eden geniş satılık tekne portföyümüzle denizle buluşmanın tam sırası.

Satılık Tekne Arayanlara Özgür Denizlerin Kapılarını Açıyoruz
2

Her zevke ve beklentiye hitap eden geniş satılık tekne portföyümüzle denizle buluşmanın tam sırası. ABC Yacht olarak sunduğumuz çeşitli boyut ve özelliklerdeki teknelerimiz, konforu ve işlevselliği bir arada deneyimlemek isteyenler için idealdir.

Kurumsal Web Tasarım

Lüksün ve Zarafetin Simgeleştiği Yer Satılık Yatlar

Lüks ve konforun denizle buluştuğu yerdesiniz. Satılık yat seçeneklerimiz, size özel tasarımı ve konforuyla unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlar. ABC Yacht farkıyla lüksün ve zarafetin tadını çıkarın.

Satılık Motoryatlarla Hız ve Heyecan Bir Arada

Hız tutkunları, sizi de unutmadık. Satılık motoryat seçeneklerimiz, hızı ve heyecanı bir arada yaşamak isteyenlerin tek adresi. ABC Yacht’ın sunduğu motoryatlar, modern tasarımları ve kullanım kolaylıklarıyla göz doldurur.

ABC Yacht ile Güvende ve Kaliteli Deniz Keyfi

Güven ve kaliteyi bir arada sunan ABC Yacht, sizi hayalini kurduğunuz deniz yaşamına davet ediyor. Sadece bir tekne, yat ya da motoryat almakla kalmaz, aynı zamanda bir yaşam tarzı edinirsiniz. Sizin de denizlerde özgürce dolaşmanın keyfini yaşamak için markanın geniş ürün yelpazesine göz atmayı unutmayın.

ABC Yacht’ın Eşsiz Dünyasını Keşfedin

Kendine has tasarım anlayışı ve kaliteli hizmetiyle ABC Yacht, deniz tutkunlarının tercih ettiği marka olmayı sürdürüyor. Hayallerinizdeki tekne, yat ya da motoryatı bulmak için abc-yacht.com adresini ziyaret edin. Denizlerle buluşmanın, hızın ve konforun tadını çıkarmanın tam zamanı!