Dolar 32,4096
Euro 34,8029
Altın 2.435,92
BİST 9.949,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

Sakarya’ya yeni kardeş Bosna Hersek’ten

Sakarya’ya yeni kardeş Bosna Hersek’ten
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

SAKARYA (İGFA) – Geçtiğimiz günlerde Bulgaristan’ın Varbitsa Belediyesi ile kardeş şehir olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Bosna Hersek’in Visoko Belediyesi ile de kardeş şehir protokolü imzaladı.

Başkan Ekrem Yüce beraberindeki ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, bürokratlar ile Visoko ilçesini ziyaret ederek burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Visoko Belediye Başkanı Mirza Ganic tarafından karşılanan Başkan Yüce ve heyetine günün anısına hediyeler takdim edildi.

Visoko Belediyesi’nde düzenlenen törenle imzalanan kardeş şehir protokolü sonrası Başkan Ekrem Yüce açıklamalarda bulundu. Dost ve kardeş ülke Bosna Hersek ile olan bağları güçlendirme, kardeşliği pekiştirme açısından kardeş şehir anlaşmalarının önemine değinen Başkan Yüce, “Bosna ve Türkiye uzun yıllar boyunca birbirlerine dost olmuş, kardeş olmuş iki ülkedir. Ben daha önce çok defa Saraybosna’yı çeşitli konularla ziyaret etmiştim. Bugün ki ziyaretim ise içlerinden en anlamlı olanıdır. Bugün Bosna’nın en güzel ilçelerinden biri olan Visoko Belediyesi ile kardeşlik, kültür alışverişi, bilgi alışverişi ve tecrübe paylaşımı yapmak üzere Kardeş Şehir protokolü imzaladık. Kardeş şehir protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

[ad_2]