Dolar 32,2247
Euro 34,9384
Altın 2.418,85
BİST 10.676,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Merle Tour Pokut Turu

Eşsiz doğal güzellikleri ve nefes kesen manzaralarıyla ünlü olan Pokut Dağları, doğa tutkunları için vazgeçilmez bir destinasyondur.

Merle Tour Pokut Turu
2

Eşsiz doğal güzellikleri ve nefes kesen manzaralarıyla ünlü olan Pokut Dağları, doğa tutkunları için vazgeçilmez bir destinasyondur. Pokut Turu, bu doğa harikasını keşfetmek isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor. Merle Tour’un düzenlediği bu özel tur, doğaseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Kurumsal Web Tasarım

Pokut Dağları, yeşilin her tonunun görüldüğü zengin bitki örtüsü, berrak akarsuları ve etkileyici vadileri ile Türkiye’nin en gözde doğa rotalarından biridir. Bu muhteşem doğa harikasını yakından deneyimlemek isteyenler, Merle Tour’un profesyonel rehberleri eşliğinde unutulmaz bir yolculuğa çıkacaklar.

Merle Tour Pokut Turu Fiyatları

Merle Tour’un düzenlediği Pokut Turu, her seviyeden doğa tutkunu için uygun etkinlikler sunuyor. Doğa yürüyüşleri, trekking rotaları ve fotoğraf safari gibi çeşitli aktivitelerle Pokut Dağları’nın güzelliklerini keşfetmek mümkün.

Tur kapsamında konaklama ve yemekler de Merle Tour’un özenli hizmetleriyle misafirlere sunuluyor. Pokut Turu fiyatları, sunulan olanaklara ve tur süresine göre değişiklik göstermektedir. Ancak Merle Tour, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun ve rekabetçi fiyatlarla hizmet sunmaktadır.

Pokut Turu, sadece doğayı keşfetmekle kalmaz, aynı zamanda doğayla bütünleşmenizi sağlar. Ormanların içinde yürüyüş yaparken, kuş seslerini dinlerken, temiz havayı ciğerlerinizde hissederek şehir stresinden uzaklaşacaksınız.

Pokut Dağları’nın zirvesine ulaştığınızda, muhteşem manzaranın karşısında kendinizi büyülü bir dünyada bulacaksınız. Merle Tour’un uzman rehberleri, bölgenin flora ve faunası hakkında size bilgi verecek ve unutulmaz anılarla dolu bir tur geçirmenizi sağlayacak. Pokut Turu ile hem bedensel hem de ruhsal bir yolculuğa çıkacak, doğanın tüm güzelliklerine şahitlik edeceksiniz. https://www.merletour.com/tur-bilgisi/pokut-turu linkinden bilgi alabilirsiniz.