Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Az Bulutlu
Afyon
12°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Kadıköy Gayrimenkul Uzmanı İle Evinizi Doğru Seçin

Kadıköy Gayrimenkul Uzmanı İle Evinizi Doğru Seçin
2

Ülkemiz inşaat sektöründe oldukça ileri seviyededir. İnşaat sektörü her geçen gün büyüyor ve bu alanda çalışanların sayısı da giderek artıyor. Fakat ne yazık ki inşaat sektöründeki kişiler inşaat yapabilmenin çoğu zaman hakkını veremiyor. Ülkemizin deprem bölgesinde olduğu unutuluyor ve ortaya çok vahim sonuçlar çıkabiliyor.

Kurumsal Web Tasarım

Peki durum böyleyken emlak sektörünün ülkemizdeki önemi nedir bu konuya değinmek istiyoruz. Bir şehirden başka bir şehre taşındığımız zaman yapacağımız ilk iş uygun kriterlere sahip bir ev kiralamak olur. Bununla birlikte durumumuz var ise yeni bir ev satın alarak da işe başlayabiliriz. Bu amaç doğrultusunda emlakçılarla birlikte çalışır ve kriterlerimize uygun evleri bulmaya çalışırız. İşte emlakçılık sektörü de tam olarak burada devreye girer. Fikirtepe gayrimenkul sayesinde aradığınız niteliklerdeki evleri bulabilmeniz daha mümkün oluyor. Bu sayede zaman kaybetmeden dilediğiniz evlere de ulaşabiliyorsunuz.

Ev Kiralanırken Dikkat Edilecek Hususlar

Varsayalım İstanbul’a iş amacıyla veya diğer sebeplerden ötürü yolunuz düştü ve kiralık ev bulmak istiyorsunuz. O hâlde güvenilir ve samimi bir emlakçıya ihtiyaç duyuyorsunuz demektir. Peki İstanbul başta olmak üzere diğer şehirlerde de ev kiralanırken dikkat edilecek hususlar nelerdir?

  • Günümüzde vakit nakittir sözü oldukça önemlidir. Gerçekten de zamanı verimli bir şekilde kullanabilmek hayatta birçok avantajı bizlere sağlar. Örneğin işinize yakın bir ev kiralarsanız akşamları eve daha erken saatte gelebilir ve ailenizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Bu açıdan bakıldığında evin konumu oldukça önemlidir.
  • Kiralık evlerin durumu ve geçmişte nasıl kullanıldığının da önemi oldukça büyüktür. Kiracılar evi düzgün bir şekilde kullanmamış ve ev bakımsız görünüyorsa bu evi tutmaktan kaçınmalısınız. Özellikle İstanbul gibi deprem bölgesinde bulunan bir şehirde bakımsız evlerden kaçınmak şarttır.
  • Ev sahibinizi kendiniz seçebilme şansına sahipsiniz. Kiralayacağınız evin sahibi dürüst ve samimi bir kişi olursa her 3 ayda bir zam konuşmak zorunda kalmazsınız. Yapacağınız şartnamelere bağlı olarak evinizde rahat ve huzurlu bir şekilde oturabilirsiniz.
  • Yine ev kiralanırken kira bedelinin çok yüksek olmaması şarttır. Günümüzde tasarruf edebilmek oldukça önemlidir. Tabi ki tüm bu şartları sağlayan bir ev bulabilmek İstanbul’da ne yazık ki pek mümkün değildir.

Tüm bu olanlara rağmen Caddebostan emlak firmasıyla çalışarak aradığınız kriterlere en yakın evleri bulabilme şansına erişebilirsiniz.

Emlakçı Seçiminin Önemi

Dürüst ve kaliteli bir emlakçı ile çalışmak dünyanın en güzel işidir. Çünkü bulacağınız evde sizlere yardımcı olurlar ve zaman kaybı yaşamanızın önüne geçerler. Yine parası olan ve yatırım yapmak isteyen kişiler Kadıköy gayrimenkul sayesinde uzun ömürlü ve sağlıklı yatırımlar yapabilirler. Günümüzde ev satın alıp bunu kiraya vermek önemli bir yatırım aracı olarak görülüyor. 10 yıl gibi bir sürede kendisini amorti eden yatırımlar iyi olarak kabul edilir. Ülkemizde de daire sahibi olmak önemli bir yatırım aracıdır.