Dolar 32,3265
Euro 34,8251
Altın 2.390,02
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Ev veya İş Yerinizdeki Fazla Eşyalardan Kurtulmanın Yolları

Ev veya İş Yerinizdeki Fazla Eşyalardan Kurtulmanın Yolları
2

Evlerimiz veya iş yerlerimizde birçok eşya bulunuyor. Bu eşyalardan bir kısmını aktif olarak kullanırken diğer kısmını kullanmayabiliyoruz. Kullanmadığımız ev veya iş yeri eşyalarınızı saklamanın bir yolu da eşya depolama fırsatlarından yararlanmaktır. Depoya vereceğiniz eşyalarınız evlerinizden veya iş yerlerinizden firmanın sağlamış olduğu nakliye ile alınır. Özenle paketlenen ve ambalajlanan eşyalarınız güvenilir ortamda saklanabilmesi için depolara taşınır. Bu depolarda kullanmadığınız eşyalarınızı kısa ve uzun süreli depolayabilirsiniz. Odalar 7 gün 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenmektedir. Bu durum Central Depoyu güvenilir kılan önemli bir özelliktir. Depoları oluşturan odalar aynı zamanda farklı boyutlarda tasarlanmıştır. Odalar ısı yalıtımlı olup eşyalarınız bu adreste güvenilir bir şekilde uzun süreler saklanabilir.

Kurumsal Web Tasarım

Güvenlik Kameralı Depolar

Güvenlik kameraları günümüzde sıklıkla kullanılan araçlardandır. Bir iş yerinin güvenli olabilmesi için devamlı güvenlik kameralarıyla izlenebilmesi gerekir. Central Depo ev eşyası depolama hizmetlerini sağlarken güvenilirlik ilkesinden asla vazgeçmez. Bu adreste kullanmadığınız eşyalarınız uzun süreli saklanabilir ve korunabilir.

Ekspertiz ve Sigortalı Depo

Central Depo güvenilirlik ilkesini daima içselleştirmenin yollarını arıyor. Yüksek müşteri memnuniyetinin sağlanabilmesi için eşyalarınızın güvenle saklanabilmesi gerekir. Ücretsiz ekspertiz ve sigorta yöntemi sayesinde eşyalarınız güvenle saklanabilir. Firma depolayacağınız eşyalarınızı evlerinizden veya iş yerlerinizden nakliye vasıtasıyla alır. Eşyalarınız sigortalı ve güvenli bir şekilde bu sayede uzun süreler saklanabilir. Sizlerde İstanbul’da yaşıyorsanız ve depo kiralama yöntemini kullanmak istiyorsanız doğru adrestesiniz demektir.