Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Az Bulutlu
Afyon
16°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 20°C

Dr. Hüseyin Bozkurt, Medicana Hastaneleri’nin Sağlık Alanındaki İzlenimlerini Paylaşıyor

ürkiye’nin dört bir yanında, 30 yılı aşkın süredir kaliteli sağlık hizmeti sunan Medicana Hastaneleri, sektördeki yenilikçi yaklaşımıyla dikkat çekiyor.

Dr. Hüseyin Bozkurt, Medicana Hastaneleri’nin Sağlık Alanındaki İzlenimlerini Paylaşıyor
2

Türkiye’nin dört bir yanında, 30 yılı aşkın süredir kaliteli sağlık hizmeti sunan Medicana Hastaneleri, sektördeki yenilikçi yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Grubun en yeni projesi olan Medicana Ataköy Hastanesi’nin açılışının ardından, Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, grup hakkında bilinmeyenleri ve vizyonunu paylaştı.

Kurumsal Web Tasarım

“Sağlıkta 35 Yıllık Öncü Bir Miras”

Dr. Hüseyin Bozkurt, kariyerine diş hekimi olarak başladığını ve bu süre zarfında sağlık sektöründeki eksiklikleri ve fırsatları gözlemlediğini belirtti. “35 yılı aşkın bir süredir sağlık sektörüyle iç içeyim. Medicana’nın temellerini atarken, uluslararası standartlarda bir sağlık markası oluşturma vizyonumuzla hareket ettik. 1992 yılı itibariyle, hastalarımıza en ileri tıbbi teknolojilerle hizmet vermeye başladık ve bu ilkeyi sürdürüyoruz.”

“17 Hastaneyle Sağlıkta Yeni Bir Çağ”

Medicana’nın Türkiye genelindeki büyümesi ve başarısını vurgulayan Dr. Bozkurt, şunları ekledi: “İstanbul’da 1992’de başladığımız bu serüvende, Ankara, Samsun, Konya ve Sivas gibi şehirlerde de hastanelerimizi faaliyete geçirdik. Son yıllarda, İstanbul’da Kızıltoprak ve Ataşehir’de yeni tesislerimizi hizmete sunduk. 2022’de İzmir Çeşme ve 2023’te Ataköy’de yeni hastanelerimizle hizmet ağımızı genişlettik. Önümüzdeki dönemde Zincirlikuyu ve Bosna’daki yatırımlarımızla, hastane sayımızı 17’ye ulaştırarak, sağlık sektöründe yeni bir sayfa açmayı hedefliyoruz.”