Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Açık
Afyon
28°C
Açık
Paz 29°C
Pts 30°C
Sal 28°C
Çar 29°C

Doğal Şıklık: Beyaz Ahşap Ceket Askılıkları www.levazem.com’da

Doğal Şıklık: Beyaz Ahşap Ceket Askılıkları www.levazem.com’da
2

Doğal Şıklık: Beyaz Ahşap Ceket Askılıkları www.levazem.com’da

Kurumsal Web Tasarım

Gardırobunuzu düzenlemenin şık ve doğal bir yolunu mu arıyorsunuz? Beyaz ahşap ceket askılıkları, geniş seçenekleriyle sizleri bekliyor. Hem estetik açıdan göz alıcı hem de kullanışlı olan bu askılar, gardırobunuzun vazgeçilmezi olacak.

Ahşap Ceket Askılıkları: Doğallığın Zarafeti

Ahşap ceket askılıkları, doğal malzemesi ve şık tasarımlarıyla gardırobunuzun havasını değiştirecek. www.levazem.com’da bulabileceğiniz beyaz ahşap ceket askılıkları, her tarza ve ihtiyaca uygun modellerle zenginleştirilmiştir.

Askılık Ahşap: Estetik ve Dayanıklılık Bir Arada

Gardırobunuzun düzenini sağlarken şıklığı da yakalamak istiyorsanız, askılık ahşap modelleri doğru tercih olacaktır. Ahşabın dayanıklılığı ve doğallığı, beyaz renk seçeneğiyle kombinlenerek tarzınızı yansıtacak bir parça haline gelir.

Beyaz Askıların Zarafeti

Beyaz askılar, sadece şıklık sunmakla kalmaz, aynı zamanda gardırobunuzu aydınlatır. www.levazem.com‘un beyaz askı seçenekleri arasında farklı tasarımlar ve boyutlar bulunur. Kıyafetlerinizi düzenlerken görsel bir zenginlik de sağlayabilirsiniz.