Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 28°C
Paz 29°C
Pts 30°C
Sal 28°C

Diyarbakır’da Sağlık Hizmetleri Devlet ve Özel Hastaneleri Hangileri 

Diyarbakır’da Sağlık Hizmetleri Devlet ve Özel Hastaneleri Hangileri 
2

Diyarbakır’da Sağlık Hizmetleri Devlet ve Özel Hastaneleri Hangileri 

Kurumsal Web Tasarım

Diyarbakır Kocaköy Hava Durumu: 21 Mayıs 2024 tarihi itibariyle Diyarbakır Kocaköy’de hava durumu parçalı bulutlu ve 24°C’dir.

Son Dakika Diyarbakır: Diyarbakır’da son dakika haberlerine göre, hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta boyunca mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir.

Diyarbakır Son Dakika Haberleri: Diyarbakır’da sağlık hizmetlerine erişim imkanları son yıllarda oldukça gelişmiştir. Şehirde birçok devlet ve özel hastane bulunmaktadır. Bu yazıda, Diyarbakır’da bulunan bazı önemli devlet ve özel hastaneleri ve sundukları hizmetleri 21 Mayıs 2024 tarihi itibariyle güncel bilgiler ışığında sizlere sunacağız.

Diyarbakır’daki Devlet Hastaneleri:

Diyarbakır Gazi Yaşargil Devlet Hastanesi: Diyarbakır’ın en büyük ve en eski devlet hastanesidir. Hastanede birçok branşta uzman hekimler tarafından hizmet verilmektedir.

Diyarbakır Merkez Devlet Hastanesi: Şehir merkezinde bulunan bir diğer devlet hastanesidir. Hastanede acil servis, poliklinikler ve laboratuvar gibi birçok bölüm bulunmaktadır.