Dolar 32,2464
Euro 34,6633
Altın 2.401,12
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 16°C
Cts 13°C
Paz 15°C

Bridge İstanbul İpek Uyku Göz Bandı İle Rahatlayın

Bridge İstanbul İpek Uyku Göz Bandı İle Rahatlayın
2

İnsan yaşamında konfor ve şıklık her zaman önemli bir yer tutar. Bridge İstanbul, bu ihtiyaçları karşılamak üzere kurulan online alışveriş platformudur. Modern yaşamın getirdiği yoğun tempo içinde dinlenmek ve kendimize zaman ayırmak, sağlığımızı ve ruhumuzu beslemek son derece önemlidir. Bridge İstanbul, bu amaca hizmet etmek üzere tasarlanmış ürünleriyle müşterilerine benzersiz bir deneyim sunmaktadır.

Kurumsal Web Tasarım

İpek Uyku Göz Bandı

Günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmak için kaliteli bir uyku şarttır. İpek uyku göz bandı Bridge İstanbul’un öne çıkan ürünlerinden biridir. İpeğin yumuşak dokusu, gözlerinizi hassas bir şekilde kapatırken size derin bir uykuya dalma imkanı sunar. Bu göz bandı sayesinde gece boyunca kesintisiz bir uyku çekecek ve sabahları yenilenmiş bir şekilde uyanacaksınız.

Geleneksel Bir Dokunuş

Bridge İstanbul, Türk hamam kültürünün eşsiz dokusunu yaşatmak için özel bir koleksiyon sunmaktadır. İstanbul hamam hediye seti, geleneksel hamam ritüellerini modern yaşamınıza taşıyan özel bir seçenektir. Bu hediyelik set, özenle seçilmiş ürünlerle hem bedeninizi hem de ruhunuzu şımartmanıza olanak tanır. Özel tasarımı ve benzersiz kokusuyla İstanbul’un mistik atmosferini evinize getirecek olan bu hediye seti, sevdiklerinize unutulmaz bir deneyim sunacaktır.

Çantada Spa Hediye Seti Gri

Yoğun yaşam temposunda zaman bulamayanlar için ideal olan çantada spa hediye seti gri Bridge İstanbul’un öne çıkan ürünlerinden biridir. Gri renkli şık tasarımıyla dikkat çeken bu set, içerisinde bulunan özel ürünlerle anlık bir spa deneyimi yaşamanızı sağlar. Seyahatlerinizde, iş yerinde veya evinizde her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bu set sayesinde kendinizi her zaman özel ve bakımlı hissedeceksiniz.