Dolar 32,4735
Euro 34,7485
Altın 2.439,71
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Astroloji gurusu Demir: Baharda değişim rüzgarları esecek

Astroloji gurusu Demir: Baharda değişim rüzgarları esecek
2

Bu yıl Nisan ve Mayıs aylarında yılın ilk tutulmalarının yaşanacağını belirten Holistik Astrolog Duygu Demir,pandemiden bu yana devam eden enerjinin bittiğinin ve ülke üzerindeki kara bulutların dağıldığını söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Bu yıl Nisan ve Mayıs aylarında yılın ilk tutulmalarını yaşanacağını dikkati çeken astrolog Duygu Demir, MAG Nisan sayısına özel yaptığı açıklamada, 20 Nisan tarihinde Koç burcunda, Koç- Terazi ekseninin ilk tutulması olarak, bir Güneş tutulması meydana geleceğine dikkati çekti. “21 Nisan’da Merkür retrosu başlıyor ve retronun ortasında 5 Mayıs’ta Akrep – Boğa hattında, Akrep’teki son tutulmayı yaşayacağız” diyen Demir, “Geçtiğimiz iki yılı, yarım kalanlarıyla son bir kez yüzleşerek kapatacağız. Bu ikisinin bir arada yaşandığı geçiş dönemlerinde büyük değişimler ve sürprizler yaşamışız genelde. Dünya çapında baktığımızda ise aşağıdaki temalarda keskin olaylar yaşama ihtimalimiz yüksek” diyerek yeni gelişmeleri şöyle sıraladı:

•             Yangınlar, aktif volkanlar, enerji, kuraklık, güneş patlamaları

•             İtfaiyeciler, maden ocakları, demir çelik işleri

•             Siyaset mağdurları, sansasyonlar

•             Rütbesiz askerler, bir ülkenin savaş kapasitesi ve saldırganlığı, askerî mühimmat

•             Saldırılar, saldırma, fethetme isteği, er ve erbaşlar

•             Patlayıcılar, patlamalar, cam işleme ve cam sanayi

•             Rekabete ve mücadeleye dayalı sporlar, sporcular

•             El aletleri, iş makineleri

•             Liderler, öncüler, kahramanlık yapanlar, kahramanlar

•             Arabalar, araçlar, otomotiv sektörü, motorlu tüm taşıtlar, hız, ralli

•             Ameliyatlar, operasyonlar, cerrahlar, beyin cerrahları

•             Girişimcilik, bireysel girişimler, seri girişim yapan kişiler

Söz konusu tutulmanın enerjisinin Haziran ve Temmuz aylarında güçlü şekilde hissedilmeye devam edeceğini belirten Demir, “Çünkü sırasıyla önce Plüton, sonra ay düğümleri tutulma derecesine gelecek. 17 Temmuz’da Yengeç burcundaki yeni ay, önemli gelişmelere işaret ediyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.