Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 13°C
Az Bulutlu
Afyon
13°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Asf Teknoloji ile Online Alışveriş

Asf Teknoloji ile Online Alışveriş
2

Asf Teknoloji, gelişmiş teknolojik ürünleriyle akıllı hayatınıza yenilikler katmayı hedefliyor. Airpods TR, akıllı saat fiyatları gibi birbirinden özel ürünleriyle sizlere üst düzey bir deneyim sunuyor. Asf Teknoloji’nin sunduğu bu ürünler, kullanıcı dostu tasarımları ve yüksek performanslarıyla sizleri kendine hayran bırakacak.

Kurumsal Web Tasarım

Asf Teknoloji Ürünleri

Airpods tr ile özgürlüğün tadını çıkarın. Kablosuz bağlantı sayesinde kablo karmaşasından kurtulacak, özgürce müziğin keyfini çıkaracaksınız. Kristal netliğinde ses kalitesiyle şarkıların her bir notunu duyumsayacak ve müziğin ritmini hissedeceksiniz. Airpods TR, günlük hayatınızın vazgeçilmezi olacak. Şık ve ergonomik tasarımı sayesinde kulaklarınıza mükemmel uyum sağlar, uzun süreli kullanımda bile rahat bir deneyim sunar. Ayrıca, Airpods TR, çağrıları kolayca cevaplama ve Siri’ye anında erişim gibi akıllı özellikleriyle de sizin için bir yardımcı olur.

Akıllı saat fiyatları konusunda Asf Teknoloji, her bütçeye uygun seçenekler sunuyor. Sağlık takip özellikleri, çağrı ve mesaj bildirimleri, spor aktivitelerinizi kaydetme gibi birçok özellikle donatılmış akıllı saatler, hayatınızı kolaylaştıracak ve daha sağlıklı bir yaşam sürmenize yardımcı olacak. Şık ve zarif tasarımlarıyla da tarzınızı yansıtacak olan akıllı saatler, günlük yaşantınıza pratiklik ve teknolojiyi bir arada sunuyor.

Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde, hayatınızı kolaylaştıracak ve eğlencenizi artıracak en yeni ürünleri Asf Teknoloji güvencesiyle keşfetmeye hazır mısınız? Siz de Asf Teknoloji’nin ürün yelpazesinden dilediğiniz ürünü seçerek, akıllı yaşamın keyfini çıkarabilirsiniz. Teknolojiyle dolu bu keyifli yolculuğa şimdi katılın.