Dolar 32,4399
Euro 34,8401
Altın 2.440,87
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C

Afyon’da ‘Millet’ kapanıyor

Afyon’da ‘Millet’ kapanıyor
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar’ın lokumcu , sucukçu ve sarrafları ile meşhur caddesi ‘’Millet Caddesi’’ yaz ortasında yapılan çalışma ile araç trafiğine kapatılıyor.

İsteniş Hakan TÜPLEK/ Yurtiçi Haberler (AFYON İGFA)
Şehirde yaşayan vatandaşlar tarafından daha çok Uzun Çarşı diye anılan Millet Caddesinde olan esnafın işlerin yoğun olduğu bir dönemde yapılan çalışmanın ‘’ ne acelesi var’’ sorusunun sorulmasına da neden oluyor. Caddede yapılan çalışmalar sona erdiğinde Millet Çaddesi/Uzun Çarşı trafiğe kapatılacak. Cadde sadece yayaların geçit alanı olarak kullanılacak. Esnafların mal sevkiyatı yapabilmesi için bazı noktalara araçlar için indi-bindi cepleri de olacağı da düşünülüyor.

Cadde boyunca dükkanların önü otopark olarak kullanılırken, düzenleme sonrası otopark sorununa nasıl bir çözüm bulunacağı konusunda da somut bir bilgi yok.

Uzun çarşının trafiğe kapatılması sonrası esnafın işlerini nasıl etkileyeceği ise düzenleme sonrası görülecek.

[ad_2]