Dolar 32,4585
Euro 34,7929
Altın 2.427,46
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 11°C

İnönü bayrama hazır

1

İnönü bayrama hazır
2

Eskişehir İnönü Belediyesi Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Kurumsal Web Tasarım

İnönü Belediyesi ekipleri bayram öncesi yoğun mesai harcıyor. İnönü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda; ilçe genelindeki cadde, sokak ve camilerde temizlik çalışması sürdürülürken diğer yandan ekipler park ve bahçelerde çim biçimi ve çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar.

İnönülülerin ve tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlayarak bayram öncesi yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, “Tüm ekiplerimiz her zaman olduğu gibi ilçemiz genelinde bayrama özel temizlik çalışmalarını sürdürüyor. İnönü’müz bütün güzelliğiyle bayrama hazır. Bizler tüm gayretimizle vatandaşlarımıza ve gelecek nesillerimize hep birlikte tertemiz bir ilçe sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapmış oldukları gayretli çalışmalardan dolayı belediye personelimize teşekkür ediyorum. Kurban Bayramımızın birlik içerisinde sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile tüm İslam Alemine hayırlı bayramlar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Çalışmalardan memnuniyet duyan ilçe sakinleri İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.