Dolar 32,4232
Euro 34,7608
Altın 2.434,28
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 11°C

YKS Tercihlerinde Başarı İçin Sınav Merkezi ve Tercih Robotu İşbirliği

YKS Tercihlerinde Başarı İçin Sınav Merkezi ve Tercih Robotu İşbirliği
2

Ülkemizde üniversite sınavlarına hazırlık yapan milyonlarca genç bulunuyor. Gençlik yıllarımız hayatımızın en verimli yılları arasında yer alır. Bu dönemde verilen kararlar gelecekte hayatımızı şekillendirecektir. Bu anlamda üniversite sınavlarına hazırlık da önemli bir yere sahip. Üniversitelerden mezun olan gençlerimiz iş dünyasına atılırlar. İş dünyasında mutlu olabilmenin anahtarı ise doğru meslek seçiminden geçiyor. Yazımızın devamında gelecekte talep edilecek meslekler neler olacaktır sorusuna cevap arayacağız. Öncelikle mühendislik dalları arasında yer alan endüstri, elektrik elektronik ve makine mühendisliği her zaman ihtiyacın olacağı önemli alanlardandır. Yine yazılım günümüzde ve gelecekte her zaman ihtiyacın doğabileceği bir alandır. Sınav merkezi üniversiteye hazırlık yapan gençlerin bilgi alışverişinde bulunabileceği bir web sitesidir. Bu web sitesinde doğru meslek seçimi ile alakalı birçok içerik de yer alıyor.

Kurumsal Web Tasarım

Makine Mühendisliği ve Gelecekteki Rolü

Makine mühendisliği alanı oldukça geniş bir alanı kapsar. Otomotiv, uçak sanayi, metal sanayisi, enerji üretim merkezleri makine mühendislerinin görev yapabilecekleri iş yerleri arasında yer alır. Makine mühendisliği günümüzde oldukça büyük bir öneme sahiptir. Ülkemizin gelişmesinde önemli bir rol alan makine mühendisliğine olan ilgi de oldukça yoğundur.

Yks tercih robotu daha doğru bir biçimde tercih yapabilmenize olanak tanır. Aldığınız puanlar neticesinde hangi bölümleri tercih edebileceğiniz konusunda sizlere ön ayak olur. Tercih robotu ve üniversite bölümleri ile alakalı içerikleri takip edebilmeniz için Sınav Merkezi web sitesini kullanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.